日曜日1.40

október 30, 2016

 ☯ Végül csak sikerült hétfőn hajnalba felkelnem, de valahogy nem éreztem késznek magam arra, hogy kiégessem a szemem valami éles fénnyel amíg megnézem, hogy pontosan hány óra, így hanyagoltam a Walking Dead nézést, viszont reggel ahogy felkeltem az volt az első dolgom, hogy letöltöttem. Meg kell mondjam engem elég jól lesokkoltak, a hab a tortánt már tényleg csak Carl keze lett volna. Este pedig a biztonság kedvéért megnézem magyar szinkronnal, de másodszorra se volt kevésbe brutális, előtte pedig egész délután Kazuval beszélgettem, még valamikor tavasszal kicsit berágtam rá és kikapcsoltam neki a fb chatet, így csak hébe-hóba cseverésztünk, de most nagyon jól esett, pont olyan volt, mint a régi szép időkben.


 ☯ Kedden kijött apa, hozott ledes égősort az ágyamra, annyira király, meg nyomtattattam vele képeket a múltkor, azokat is kihozta, én pedig sütöttem neki sütit. (Először kicsit benéztem, mert elnéztem a mértékegységeket, de aztán csak összehoztuk) Este pedig papával vittünk át belőle Veráéknak is, vettek egy bazi nagy tv-t, úgyhogy azt néztük egy kicsit, mondta, hogy majd valamelyik nap átmehetnék "mozizni" is.
 ☯ Szerdán délelőtt megint Mercédesznél voltam, utána pedig jött értem a másik papám és elmentünk egy kis "temető túrára". Amióta pár évvel ezelőtt felkutatta majdnem az 1800-as évek elejéig a családfánkat, eléggé megszaporodtak a sírok ahova ilyenkor halottak napja alkalmával kilátogatunk, habár már a legtöbbjüknél nem tudjuk pontosan, hogy hol nyugszanak, így csak valahova leteszünk egy mécsest. Majdnem mindegyik helyen találkoztunk amúgy tök aranyos nénikkel. Visszafele pedig egy olyan szomorú dolgot láttam, amikor elindultunk kiszaladt elénk egy fekete cica, de még időben lefékeztünk, hogy ne legyen baj, és vissza is sétált arra ahonnan jött, viszont amikor hazajöttünk ott feküdt az úton elütve...
 ☯ Csütörtökön papáékkal elmentünk kirándulni Zircre, az alborétumba ahol tavaly is voltunk, valamint a Bakonyi Természettudományi Múzeumba. Fotóztam párat, habár elég érdekesek lettek, de majd azért szeretnék róla egy külön bejegyzést ahogy tavaly is.
 ☯ Pénteken nekiálltam elmerülni a kresz rejtelmeibe, de egyenlőre nagyon úgy nézem, hogy az esélytelenek nyugalmával fogok elmenni vizsgázni. Az egyik fele annyira logikus és magától értetődő, viszont a másik fele meg akkora "baromság", hogy képtelen vagyok őket megjegyezni
 ☯ Szombaton is végül is csak kreszt tanultam "tanultam" így első lépésben inkább csak gyorsan átfutom a könyvet, hogy felmérjem a terepet, hogy hol/mit nézzek majd át jobban, vagy, hogy úgy egyeltalán mire számítsak, aztán miután ezzel aznapra végeztem papáékkal elugrottunk egy közeli faluba nyulakért, aztán életemben először sütöttem magamnak egy bögrés sütit. Nagyon fincsi lett, amóta felírtam a 101-es listámra, hogy minimum egy féle süteményt megtanulok elkészíteni nagyon belejöttem.
 ☯ Ez az óraátállítás pedig még mindig borzalmas, ma már fél4-kor fent voltam, de legalább még elcsíptem 3 meccset a VB-ből, elég poénos volt, hogy amint elkezdtem nézni visszajött az SSG, meg is nyerték, a következő meccset is, az utolsón már bealudtam, és kikaptak. Pedig amúgy inkább nekik szurkoltam, nincs bajom az SKT T1-el sem, de azért ha valaki végre el tudná őket verni 3×..
 ☯ Ma megint folytattam a kreszt, sikeresen ki is olvastam a könyvet, de még minimum egyszer vagy kétszer szeretném, valamint voltunk kint anyánál a temetőbe, mert ma van 4 éve már, hogy nincs köztünk. 
 ☯ És, hogy ne ilyen szomorú dologgal zárjuk ezt a vasárnapot, sikeresen kihúzhatok még egy tételt a 101-es listámról, ugyanis 11 év után újra sikerült tököt faragnom. Régen is mindig szerettem volna, de tömblakásba nem láttam sok értelmét, mert sehova nem bírtam volna rakni, most viszont kint van az udvaron a lépcsőn. Nem lett tökéletes, de szerintem aranyos, őt láthatjátok most a képen is. A cicáknak is nagyon tetszett, ahogy leraktam már rohantak mellé melegedni.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe