Aliexpress 2.0

december 07, 2014

Most karácsony alkalmából megejtettem a második "nagyobb" rendelésemet Aliról. Így, hogy egyre többet kutakodtam ott, és már érkeztek is meg cuccaim, sokkal jobban tetszik mint az ebay, abból a szemszögből, hogy olcsóbb, viszont a keresési módszerével nem vagyok kibékülve. Ebayen ha bemásoltam a cucc nevét a keresőbe akkor kihozott belőle még egy csomót mindenféle árban, itt viszont még ugyan azt a terméket se találja meg amit bemásoltam. Ez lehet kicsit értelmetlen lett Lehet ezeket is megtaláltam volna még ennél is olcsóbban, de nem telhetetlenkedem, így is sokkal jobban jöttem ki mintha itt vettem volna meg őket.


Amúgy mivel 15-6 éves koromtól szinte csak feketében jártam, már elég rég eljutottam oda, hogy gyakorlatilag csak fekete ruháim vannak, de mostanra már annyira de annyira herótom lett a feketétől, hogy úgy döntöttem beújítok. Annyit tumbliztam az elmúlt időszakban, hogy tökre megtetszettek ezek a vintage dolgok meg a természetes színek, ezért most burgundi meg barna cuccokat vásárolgatok leginkább, de szeretnék majd zöldeket meg szép tengerkékeket is. Emlékszem valahol olvastam anno, hogy a szűz csillagjegy színei az ilyen természetes színek, és akkor még ott mosolyogtam magamban, hogy kizárt dolog, hogy én valaha ilyen "unalmas" színeket fogok hordani, aztán most mégis. 

Szóval sikerült beújítanom ezeket:

Kicsit félek, hogy be fog majd ázni, de annyira beleszerelmesedtem. Ráadásul az a bunda nem csak díszítés hanem elvileg az egész belseje ilyen meleg és puha aww.

Ez is olyan jó melegnek meg kényelmesnek tűnik, és tök olcsó volt, alig várom, hogy megérkezzen.

Ezt majd új sulis táskának szánom. Elvileg így hátizsákként és oldaltáskaként is lehet hordani. Mondjuk őszintén nem tűnik valami strapabírónak, de majd kiderül.

Ebbe meg csak úgy beleszerettem. Meg amúgy sincs ilyen közepes méretű oldaltáskám. Mindegyik vagy toszott nagy, vagy full kicsi.


Ennek meg a színei fogtak meg de nagyon, bár fogalmam sincs mihez tudnám felvenni, de le volt árazva és elragadott a hév. Yolo?


Egyébként borzalmasan sok jó táska van Alin, még a wishlistemen van vagy 5, amiket szerintem már kizárt dolog, hogy ezek után megrendelek, de nagyon fáj értük a szívem.

Ezeket elnézve azért remélem most meg nem a barnából lesz majd elegem

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe