日曜日1.36

október 02, 2016

☯ A hét első 3 napja újfent unalmasan telt, csak próbáltam folytatni az utamat goldba, valamint sorozatot nézni és olvasni, de egyikkel se haladok valami fényesen. 


 ☯ Apának pedig egyébként hétfőn volt a szülinapja.
☯ Csütörtökön már végre történt is valami, voltunk este torkos csütörtökön, nem a "hivataloson", de van nálunk egy étterem ahol minden hónap végén van, így apa jó pár éve ilyenkor tartja a szülinapját, általában a szokásos vendég gárdával, Ági, félöcsi, mama, papa, Ildi, Janó, Dominik, Kitti és én. Mivel ritkán találkozom velük ezért általában ilyenkor a mamával meg a papával spanolok nagyba.
☯ Pénteken az egész napot a Veráékkal töltöttem, reggel fél9-re jött értem, náluk megreggeliztünk, sült kolbászt mustárral és friss zsemlével meg meleg teával, aww. Magamtól sose jut eszembe ilyenek enni, így mindig elfelejtem, hogy mennyire finom is ez. Közbe átjött hozzájuk egy nő akik nem rég költöztek a faluba, hozta a kislányát is, még tényleg nagyon kicsi, azt ott ájuldoztak tőle, tök kellemetlen volt, hogy engem meg baromira nem érdekelt, előbb esek hasra egy kisállattól, mint egy kisbabától. Utána bementünk apujáért, mert aznap jött haza a kamionozásból, elmentünk tankolni, meg valami ügyet intézni, majd haza ugrottunk az anyujáért, aztán visszamentünk a kifőzdébe kajálni. Közben meséltem nekik, hogy milyen jó ruhákat sikerült beszereznem Aliról meg Ebayról az utóbbi időkben, és végül ők is beadták a derekukat, hogy rendeljünk, így amikor visszaértünk átsétáltunk hozzám a mérőszalagomért, majd újra el kellett mennünk valami fasírtért(?), és mire végre ezek után talán normálisan böngészhettük volna a dolgokat, jöttek hozzájuk vendégek, valami két néni, elvileg anyát is ismerték, úgyhogy ki lettem tessékelve hozzájuk. Mivel nem volt nekik otthon nasi, ezért Vera szalonnát meg kolbászt kenyérrel és lilahagymával hozott ki ropogtatni, tiszta tipikus falusi dolog, de annyira jó volt. Néztünk megint képeket is, találtunk olyanokat amik mögé be voltak csúsztatva mások is az albumba és az egyik anyáról egy nagyon kiskori kép volt, Vera mondta is, hogy vigyem haza, úgyhogy most itt van az egyik keretembe ♥ Miután pedig végre a két néni is elment birtokba tudtuk venni az AliExpress és az Ebay csodálatos világát. Szerintem szép dolgokat találtunk nekik, remélem jó is lesz majd minden. Vera rendelt 2 ruhát meg egy pulcsit, meglepibe rendelt egyet a Gyöngyikének is, plusz a Gyöngyi is kért egy ugyan olyan ruhát amit a Vera, az ő címükre rendeltem nekik, de már úgy izgulok.
☯ Szombaton este pedig Ernőékhez mentünk enni, mert Ricsi szülinapját tartottuk. Finoman főz az Ildi, de kb állandóan ugyan azt, de legalább volt tűzijáték meg minden, és annyi kólát sikerült meginnom, hogy valamikor ma hajnal 4-kor sikerült elaludnom.
☯ Addig egyébként az előző blogom beli bejegyzéseket olvastam, sőt igazából még jelenleg is azt teszem, 5 évig írtam, több, mint 700 bejegyzés van benne, úgyhogy nagyon elvagyok. Egyébként pont pénteken volt annak is az évfordulója, hogy 2009-ben közzétettem ott életem első blogbejegyzését, szóval onnantól kezdve tényleg folyamatosan jelen vagyok blogspoton, soha nem volt még egy hónap kihagyásom se aminek tök örülök, mert ha bénán vagy nagy vonalakban is, de az elmúlt 7 évem teljes mértékben dokumentálva van.
☯ Ma pedig apával találkoztam, elmentünk a Burger Kingbe, vissza fele majdnem belénk jött egy hülye Audis, apa annyira mérges lett, utálja az ilyen kis menőzős nyikhajokat, főleg, hogy utána előttünk állt a piros lámpánál, ezért amikor újra elkezdett előzgetni, apa ment utána, mint a marha, hogy mi is tudunk ám... Ilyenkor nem kicsit van amúgy halálfélelmem.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe