Walking dead 7. évad előzetes

július 23, 2016

Huhh, hát nem nagyon szokásom előzeteseket nézegetni, írni róluk meg aztán pláne nem, ami főleg annak köszönhető, hogy kb a legtöbb sorozat és film teljesen hidegen hagy, ritkán van, hogy végignézek bármit is, főleg egyedül, de ez alól hatalmas nagy kivétel a The Walking Dead.

Már akkor sokat hallottam a sorozatról amikor 2010-ben elkezdődött, és nagyon meg szerettem volna nézni, de egyedül nem mertem, (anno imádtam a zombikat, de kb pont ugyanannyira féltem is tőlük) így hagytam is a csudába, aztán 2011-12 körül a volt barátommal kezdtük el, akkor még feliratosan, de imádtam, minden sorát és minden egyes pillanatát. A 4. évad első pár része után viszont úgy éreztem, hogy elég, mert nem bírtam feldolgozni azokat a "betegséges" részeket. Utána csak futólag innen-onnan értesültem a cselekményekről, bár sokáig gondolkoztam arról, hogy nekiállok a képregénynek, de egyébként örülök, hogy nem tettem, habár sok mindenben eltérnek egymástól, ez tipikusan egy olyan műfaj ami képernyőn milliószor izgalmasabb, legalábbis számomra.


Most tavasszal kezdtem el újra nézni, a nagy hype, hogy kit ölt meg Negan engem is annyira felcsigázott, hogy már nem értem be a mindenféle leírásokkal, muszáj voltam elkezdeni, előlről, immár egyedül, leküzdöttem a borzalmas 4. évad első felét is, beértem a történetet, és most már én is tűkön ülök, hogy vajon mi történhetett. Aztán pár órával ezelőtt végre megkaptuk az előzetest.


Bevallom én kicsit izgalmasabbra számítottam, de így is már vagy tízszer megnéztem, hátha valami apró utalásból kiderül, hogy kitől fogunk búcsuzni Negan által. Személyes tippem egyébként Sasha, elég régóta szerepel már, úgyhogy mindenkinek fájdalmas lenne, de mégsincs szerintem akkora népszerűsége, mint Michonne-nak, Daryl-nak vagy a többi főszereplőnek, akikről egyébként elképzelni se tudtám, hogy kivesznek a sztoriból, Glenn-t kilőném, mivel a képregényben vele történnek a dolgok, ha azt ilyen hűen követnék akkor biztos nem lenne ez a nagy felhajtás körülötte, Maggie-t lehet amúgy is kiveszik a sorozatból, csak máshogy, a többi szereplő pedig akik fogságba estek még nincsenek olyan régóta velünk, sok helyen hallottam, hogy Abraham lesz az áldozat, de én eléggé beszari húzásnak tartanám tőlük ha olyan szereplőt nyírnának ki aki olyan sok mindenkinek alapból nem hiányozhatna, mégis ekkora feneket kerítenének neki. (Habár bevallom én nagyon bírom Abrahamot és szomorú lennék ha őt vennék ki, hisz alig 2 évad óta van bent, és ekkora hype után tényleg elvárnám, hogy valami régebbi szereplő legyen az áldozat)

Ti nézitek a sorozatot? Mit tippeltek, kitől fogunk búcsúzni?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe