日曜日1.24

július 10, 2016

☯ Kezd alakulni a cicák új neve, de most nem akarok elkapkodni semmit, úgyhogy még ízlelgetem őket.


 ☯ Megérkezett az összes ruhám amit Aliról rendeltem, mindegyik jó rám hálisten, de olyan borzalmasan sikerült lefotóznom őket magamon, hogy még nem tudom, hogy közzé akarom-e tenni.
☯ Felvittem az első ételt a kalóriabázisba, mert sehogyse találtam meg ott. Nem gondoltam volna, hogy ez tényleg ilyen egyszerű, csak az adatokat kell leírogatnom a csomagolásról.
☯ Papa helyett most pár napja az unokatesómmal járok sétálni, igaz kicsit több, mint 10 évvel idősebb nálam, de mindig nagyon szerettem beszélgetni vele, borzalmasan sok dologban hasonlítunk (bár sajnos nem kimondottan jókba) és rengeteg dolgot mesél/mesélt már anyáról is amiket én eddig nem is tudtam. Mivel ő is fogyókúrázik ezért recepteken meg kajákon keresztül egy csomó mindent meg tudunk osztani egymással, tegnap pedig már 9 km-t lesétáltunk, ami egy utca kivételével az egész falu. Ráadásul kb kereken 10 évvel ezelőtt is nagyon sokat sétálgattunk így esténként együtt, csak akkor még anyum is jött mindig.
☯ Ma van egyébként harminc napja, hogy belekezdtem a diétámba és kereken 4 kiló-t adtam eddig le, ma reggel már csak 57.8 voltam, yaay! Ahhoz képest, hogy komótosan szeptember 30-ra tűztem ki az 52 kilót, ilyen tempóval jóval hamarabb megleszek. (Ami mondjuk nem baj, mert eredetileg a 49 a cél még mindig)
☯ Csütörtökön mentem volna papáékkal kirándulni Orosztonyba - mamám eredetileg onnan származik - de mivel visszafele megakartak állni Hévízen és Keszthelyen is, elment tőle a kedvem, mindkét helyen rengetegszer voltam már, valahogy gondoltam csak hiszti lenne belőle, hogy ide-oda nem akarok huszadszorra is bemenni.
☯ Valami csoda folytán most nem gonoszkodott a Kindle, így minden könyvet amit letöltöttem rendesen át tudtam konvertálni, fel tudtam rá rakni, és meg is jeleníti, így a múltkori 14 könyves havi várolistámnak elvileg technikai ok nem szabhat akadályt. (Az már inkább, hogy a fele már nem is érdekel annyira mint anno, és kínszenvedés őket olvasni, de egyenlőre még csak 3 könyvön rágtam át magam, úgyhogy nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni)
☯ Közben pedig rájöttem arra is, hogy egy zseni vagyok. Már egy ideje úgy éreztem, hogy a heti egy poszttal plusz a ezzel  vasárnapi mókával nagyon megszivattam magam, mert így mindig csak tolódnak és tolódnak a bejegyzések amiket pedig már tök szeretnék és aktuális is lenne közzétennem, de mivel azt se akarom, hogy pár hétig minden nap egy rakás bejegyzés legyen, aztán a vasárnapi dolgokon kívül eltűnök a süllyesztőbe, ráadásul bevezettem két állandó havi posztnak az olvasmánylistát és a sweet memories-t, amivel még több random bejegyzéstől estem el, ezért arra gondoltam, hogy amikor ezek kerülnek sorra, azon a héten ha úgy alakul dupla bejegyzések lesznek. Tehát kb minden második héten nem heti 2, hanem heti 3. Ha minden jól megy akkor jövőhéten kezdem is. (Aztán lehet a végén eljutok oda, hogy hagyom a fenébe és akkor lesznek bejegyzések amikor pont aktuális, de igazából nagyon megszerettem ezt az aránylag rendezettséget amit kialakítottam)
☯ Pénteken sok idő után megint találkoztam apával is. Mivel fogalmunk se volt róla, hogy mit csináljunk, így először elmentünk kocsikázni kicsit, és megmutatta azt a két családi házat amik között egyenlőre gondolkozik, hogy jó lenne megvenni, majd elmentünk a másik papámhoz, aztán autót mosni, és úgy haza.
☯ Jelenleg pedig már 3 DIY ötletem várakozik megvalósításra, de mindegyikbe van valami ami miatt nem tudok nekiállni, grrr.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe