日曜日1.25

július 17, 2016

☯ Hét elején ebben a nagy melegben semmi kedvem nem volt kimenni olvasni, meg úgy egyeltalán kint lenni se, úgyhogy megírtam egy csomó bejegyzést a blogra. Leginkább a Sweet memories-okra koncentráltam, mert azokra veszem rá magam a legnehezebben, még annak ellenére is, hogy imádom azt a sorozatot, de előtúrni a pendriveokat, aztán azokon előkeresni a dolgokat, mindig tiszta macera. Arról nem is beszélve, hogy számomra nem kimondottan könnyű témák, mindig nagyon sok minden kavarog velük kapcsolatban a fejemben, mert túl sok mindent akarok egyszerre leírni, hogy biztosan ne felejtsem el soha, és sokszor csak valami katyvasz lesz az egész.

 ☯ Hétfőn egyébként kihagytuk a szoksásos sétánkat, de nem is baj, mert a Tescoba elhagytam a papát és vagy 40 percig mászkáltam fel-le minden szarral a kezemben, már azon gondolkoztam, hogy bemondatom a nevét, amikor meghallottam a sajátomat. Azt hittem elsüllyedek, sose történt még velem ilyen, erre 21 évesen...
☯ Szerdán úgy döntöttem, hogy felfüggesztem egy kicsit a fogyókúrámat, mert már baromira lóg rajtam az a 38-as nadrág amit két hónapja vettem (aminek egyébként nagyon örülök, mert sose hordtam akkora gatyát), és nem akarok már nyárra is új ruhákat venni. Bár a kalóriákat továbbra is nézni fogom, hogy ne essek kísértésekbe, de már nem az lesz a célom, hogy 1100 alatt maradjak, hanem, hogy kb pont kimaxoltam, mert még úgyis elvileg heti fél kilót fogok tudni leadni.
☯ Csütörtökön kölcsönkaptam két könyvet az unokatesómtól és megígértem neki, hogy elolvasom őket, az egyik az egészséges táplálkozással kapcsolatos, a másik meg valami Müller Péteres, attól bevallom kicsit tartok, elég távol állnak tőlem az ilyen olvasmányok.
☯ Pénteken felmentünk papáékkal az Ikeába új forgószéket keresni hozzájuk, találtunk is egy elég jót, aztán beugrottunk még az Auchanbe is ha már ott voltunk. Csináltunk megint egy nagybevásárlást, annyira imádom ezeket, mégha leginkább csak kaja kerül is a kosárba. Mondjuk most egy csomó olyan dolgot is beszereztem amit ők mindig csak halogattak, pl új pendriveot meg egeret nekik.
☯ Valamint vettünk egy rakás légypapírt meg csapót is, mert amióta fent van a szúnyogháló egyszerűen elleptek minket. Bár nem tudom mi az összefüggés, de elég érdekes. Az egyik papírral sikerült is annyira összeragasztóznom a kezem, hogy szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy 20 kézmosással jött csak le.
☯  És megkóstoltam a sárgadinnyét is. Talán egyszer már úgy 15 évvel ezelőtt ettem, de nem igazán rémlett belőle semmi, és a családba mindenki azt hajtogatta, hogy mennyire utálja, ezért már kíváncsi voltam, de be kell valljam, hogy annyira nekem se jött be.
☯ Szombaton mentem volna apáékkal családinapra, de nem tudtam magam rávenni ebben a szakadó esőben, pedig már nagyon vártam.
☯ Egyébként egyszerűen imádni való volt ez a mai meg tegnapi időjárás. Végre megint tudtam az ágyban fekve nyakig betakarózva olvasni, füstölőt gyújtani és hosszú ujjasban mászkálni.
☯ Apa meg folyamatosan azzal cseszeget amióta kijött a PokemonGo, hogy töltsem le, már csak azért is mert ő a Windows Phonejára nem tudja, de én meg nem vagyok hajlandó. Már most nem bírom azt az undorító hypeot ami körbeveszi, már csak azért sem, mert azok a plázapicsák és menőcsávók vannak a legjobban elszállva attól, hogy játszanak, akik még két hete hülyének néztek volna, hogy szereted az animéket... undorító.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe