Hello Silver - Középső ösvényesek

június 30, 2016

Ha választanom kell a 3 szerep közül ami a legjobban megy, általánban a mid kerül az utolsó helyre a szezonközi mágus frissítések óta. Sok hőst szeretek innen, viszont kevéssel vagyok nagyon magabiztos, és még mindig sok az olyan champion akik ellen még a legjobbjaimmal se nagyon tudok játszani, pl: Fizz, Swain, Zed, Yasuo. (Azóta egyébként rájöttem, hogy Zyraval egész egyszerű mindenki ellen, de mivel őt már a supportoknál bemutattam, itt nem térek ki rá)
De az előző két bejegyzéshez hasonlóan vegyük akkor át, hogy ebben a szezonban kikhez volt szerencsém rankeden ezen az ösvényen.


(A nevekre rálinkeltem a profiljukat, így ha esetleg érdekel ott meg tudjátok nézni miket tudnak pontosan. Némelyik hősnek egyébként még nem frissült rendesen az adatlapja és a régi videók és képek vannak fent, de ennél már modernebbül néz ki a játék.) A statokat pedig Lolskillről szedtem, sokan mondják, hogy nem túl pontos oldal, de a színei miatt szeretem itt nézni a dolgokat, mert legalább látom, hogy az átlaghoz képest nagyjából, hogy teljesítek. (Hány %-al vagy jobb/rosszabb mint egy átlag játékos, győztes/vesztes meccsek, átlag kill, átlag halál, átlag támogatás, átlag farm, átlag arany) A statokat pedig Lolskillről szedtem, sokan mondják, hogy nem túl pontos oldal, de a színei miatt szeretem itt nézni a dolgokat, mert legalább látom, hogy az átlaghoz képest nagyjából, hogy teljesítek. (Hány %-al vagy jobb/rosszabb mint egy átlag játékos, győztes/vesztes meccsek, átlag kill, átlag halál, átlag támogatás, átlag farm, átlag arany)

Talán már több, mint egy éve ő az egyik legnagyobb kedvencem itt, mégis ritkán választom, mert hiába nyerem meg vele általában lanem, legtöbbször a meccset elbukjuk. Annyi mázlim van egyébként, hogy bronz-silverbe nem túl népszerű így sokan nem tudják hogyan kell ellene játszani.
Pro: A buffolás óta még erősebb lett.
Kontra: Könnyű kifókuszolni, nehezen tud menekülni.

Ahrit is nagyon kedvelem, de vagy nagyon jó meccseim vannak vele, vagy borzalmasak. Syndrával amilyen magabiztosan tudok kábítani, Ahrival valahogy mindig nagyon izgulok amikor arra kerül a sor, hogy valakit elkapjak az E-vel. Nem is vagyok vele olyan kiemelkedően jó, de ez általában nem tart vissza attól, hogy kiválasszam.
Pro: Hacsak egy kicsit is, de tudja magát healelni, fürge - könnyű vele menekülni.
Kontra: Könnyű kijátszani.

Annie-t egészen a mágus frissítésekig imádtam, sokat is választottam, azóta viszont elég kényelmetlennek érzem vele a játékot. Az tény, hogy Tibbers nagyon op lett, viszont az, hogy ilyen nyílvánvalóan írja a stunhoz való stack-ek számát hazavágja az egész karaktert, legalábbis a beugrálós ellenfelek számára. Úgy érzem már csak egy tábla kéne a feje fölé, hogy sebezhető vagyok, öljetek meg.
Pro: Flash +  ulti kombó nagyon op.
Kontra: Az a stack számláló nagyon nem kéne oda premier planba.

Oriannaval se vagyok olyan hú de magabiztos, legalábbis ami az ultiját illeti, mindig nagyon parázok tőle, hogy későn  nyomom el, vagy nem figyelek és rossz helyen van a labdám, de félelmeim legtöbbször alaptalanok, meg amúgy is nagyon szeretem ezt a karaktert.
Pro: Lassítás, gyorsítás és pajzs.
Kontra: Nincs sima stunja, nagyon kell figyelni az ultijára, könnyű counterelni, nem túl mozgékony.

Luxról hasonló a véleményem mint Morganaról, szerintem kicsit unalmas és egyhangú, de mivel nagyon erős, és egyszerű hős megéri választani.
Pro: Ulti és egyszerre két lefogás.
Kontra: Unalmas, nem túl mozgékony.

Tulajdonképpen akármennyire is tetszenek, nem nagyon vagyok oda az orgyilkos féle hősökért, így Akalit még csak egyszer pickeltem, amolyan yolo-ból egy Yasuo ellen, mert tudtam, hogy countereli, és már amúgy is baromira elegem volt mindenből. Meglepő módon amúgy elég jól bevállt, de sajnos kikaptunk.
Pro: Mozgékony, majdhogynem levakarhatatlan, így a papírabb nem mozgékony karaktereket megeszi vacsorára.
Kontra: Jól kell tudni vele fókuszálni.

Diana nem tudom igazából minek van itt, nagyon nem szeretem, és nem is tudok vele játszani. Viszont volt vele pár szerencsétlen próbálkozásom jungelbe, és sajnos miden is. Nagyon nem az én stílusom, úgyhogy vele  a pályafutásomat egyenlőre itt le is zártam.
Pro: Mocskosul erős ha tudnak vele játszani.
Kontra: Én nem tudok.

Jelenleg eddig tehát őket vittem rankedezni, de itt is még maradt egy rakás hős akiket mindenképpen ki szeretnék próbálni. Azir (még nincs meg, de már nagyon régóta szemezgetek vele, és mindig próbálgatom ha épp ingyenes), Brand (megvan de még sosem próbáltam), Cassiopeia (megvan, de még csak egyszer próbáltam ki, egyenlőre túl kockázatos lenne), Fizz (nincs meg, és igazából gyűlölöm is, de azért kipróbálnám), LeBlanc (megvan, de mindig elfelejtem, hogy őt is pickelhetném, bár még vele se játszottam olyan sokat, de elég unalmasnak tűnik), Lissandra (megvan, egyszer kipróbáltam, de borzalmasan komplikáltnak tűnt, jó pár meccs gyakorlás kéne vele), Malzahar (Megvan, de még sose próbáltam, pedig elég op-nak tűnik még mindig), Talon (megvan, már próbálgattam is, de egyenlőre még rankedre nem mertem elvinni), Swain (csak egyszer próbáltam ki és akkor nem nagyon ment, pedig most főleg nagyon op).

Fontosnak tartom kiemelni, hogy ezek tényleg csak az én véleményeim és tapasztalataim, ha ti is játszotok nyugodtan osszátok meg a tieiteket a chatban ^^

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe