2.30

július 23, 2017

☯ Hétfőn volt kint nálunk a Gábor, mert hozzánk küldték valamiért az egyik levelét. Ő anya barátja volt, amíg meg nem történt, ami történt, aztán utána meg is szakított velünk minden kapcsolatot, hogy egyikünknek se legyen még fájdalmasabb, szóval én azon kívül, hogy egyszer véletlen összetalálkoztunk a temerőnél, már majdnem 5 éve nem láttam. Igaz most se, mert direkt nem mentem ki, de már az, hogy a hangját hallottam, meg itt volt nálunk tök szíven ütött. Mintha még a régi szép időkben lettünk volna.

☯ De egyébként semmi érdekeset nem csináltam aznap, csak összedobtam pár bejegyzést ide, meg alkottam magamnak egy "felnőttes" e-mail címet, amit ha bárhol bemondok már nem fog mindenki idiótának nézni. Következtetés: visszamentem fb-re, és egyből minden dög unalom lett.
☯ Kedden rendet raktam a Kindle-men, meg Molyon is a várólistámban, már nagyjából kezd körvonalazódni, hogy mi lesz az a 100 könyv amit jövőre el szeretnék olvasni, és mivel így is bőven maradt a várólistámon olvasnivaló, arra jutottam, hogy nem várok a következő évig, idén is fogok még végre olvasni, mert már nagyon hiányzott. Szóval délután kiültem a kertbe, és be se jöttem amíg ki nem olvastam az idei első könyvem, és aaannyira jól esett. Valamint rendeltem Verának két ruhát a RoseGal-ről, remélem ezekkel szerencsésebbek leszünk, mint a múltkorival.
☯ Szerdán voltam megint Veráékkal kocsikázni kicsit, aztán pedig papával jégkrémet enni, és félöcsit is kiengedték a kórházból, úgy tűnik valamilyen vírusfertőzése volt.
☯ Csütörtökön Dave-chan (akit mostantól itt szerintem Zsófinak fogok hívni, mert értelmesebben hangzik) küldözgetett nekem egy csomó cuccot, hogy mik tetszenek neki Wish-ről, aztán végül én is beadtam a derekam, hogy körülnézzek. Mindig nagyon drága oldalként emlékeztem rá, úgyhogy tudatosan kerültem, és a kezdeti jó árak utáni fellángolást követően kiderült, hogy tényleg még mindig mocskosul drága. Így még 1-1 cucc annyira nem, de amikor én 13-at pakoltam a kosaramba, ami egyébként 8 ezer lenne, de a postaköltséggel együtt már 13000, akkor kicsit elment tőle a kedvem. Úgyhogy inkább megint elmentem délután kocsikázni Veráékkal, aztán meg szólt egy volt osztálytársam, hogy tudna grafikus állást, csak Pesten. Tök aranyos volt tőle, de én sajnos még mindig képtelen vagyok oda felmenni.
☯ Pénteken még annyit se csináltam most, mint az elmúlt pár napban. Annyira felpörögtem a múlthéten, hogy ez a semmittevés most kimondottan bosszant is kicsit, de legalább délután olvastam.
☯ Szombaton már végre sikerült elfoglalnom magam, kezdeném is azzal, hogy elsőfokú fagyási sérülés van a bal kezemen, olyan marha ügyes vagyok. Akartam tenni jégkockát a mélyhűtőbe és ahogy belenyúltam vizes kézzel.. a jégakku hozzátapadt a kézfejemhez. Alig bírtam leszedni, aztán tök égett, kicsit púpos lett, most meg piros foltos. Júliusba..., ez rosszabb, mint a februári szúnyogcsípésem. Mindenesetre azért csináltam almás-fahéjas diétás lötyit, meg sütöttem tortilla tésztát, aztán olvastam megint kint az udvaron.
☯ Ma meg papáék elmentek kirándulni Szlovéniába busszal. Én is mehettem volna, de úgy voltam vele, hogy hagy legyenek egy kicsit kettesbe, úgy is már lassan két éve a nyakukon vagyok, majd most fognak szerintem nemsokára hazaérni. Addig is kicsit rendet tettem, meg animézgettem, szóval semmi különös, furcsa egyedül lenni egy családi házban, még az udvarra se mertem kimenni.
☯ A heti zene pedig..., hát tudom, hogy esetleg "illene" valami Linkin Parkot beraknom, de én sose hallgattam őket, egy-két híres számukat ismerem, meg párat elvétve amv-kból (de azokat szerettem mondjuk), és ennyi, szóval nem szeretném itt játszani a nagy fant, ennek ellenére engem is szíven ütött a hír, egyszerűen szörnyű. A választott számom se kimondottan vidám, de régen nagyon szerettem ezt a nightcore verziót belőle, most pedig onnan jutott eszembe, hogy valami marionett féle kinézetet készültem éppen összehozni Darkunak imvun. "I wanna be in your control ~ I wanna be your puppet on a string ~ I wanna be your marionette, marionette, marionette" ♪

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe