2.28

július 09, 2017


☯ Hétfőn egy kicsit priváttá kellett tennem a blogot, mert majdnem sikerült világgá kürtölnöm, hogy van, és tök megijedtem.

☯ Kedden találkoztunk Dave-channel a plázában, kicsit körbenéztünk, aztán átmentünk hozzájuk, Narutóztunk, Eriknek küldözgettünk mókás közös képeket, felpróbáltam az elf fülét és megnéztünk egy filmet. Első találkozásnak teljesen fantasztikus volt.
☯ Szerdán Veráék áthívtak csajos délutánozni, megnéztünk egy filmet, és magunkba tömtünk egy rakás nasit, aztán kocsikáztunk kicsit.
☯ Csütörtökön délután ledaráltam egy egész animét, fuu nagyon durva volt, egyszerűen nem bírtam abbahagyni.
☯ Pénteken nagyon fájt a fejem egész nap, úgyhogy csak fetrengtem, aztán este megléptem valamit amit eddig hét és fél év alatt egyszer se mertem, elektronikai kütyüt rendeltem Kínából, méghozzá nem is egyet. Tulajdnokképen mind a 3-at együtt kevesebbért, mint amibe itthon csak egy dolog került volna amit kinéztem, majd mindenképp írok róluk ha megérkeztek. 
☯ Szombaton mentem volna apáékkal szülinapozni, de valahogy nem bírtam magam összeszedni, úgyhogy inkább este papával elmentünk kicsit sétálni.
☯ Ma meg megint semmi, nem tudom, ez a pénteki nap valahogy nagyon betett nekem, de mindegy is, úgy is megint nagyon rég volt már ilyen rövid hétösszefoglaló. 
☯ A heti zenét pedig még AK streamjén hallottam (még véletlen se láttam a filmet), annyira felhangosította, hogy erre keltem fel, most pedig 30 órás KriszhAdvice-ot nézünk, yeey ~

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe