Ebay 6.0

augusztus 30, 2016

Szörnyű vagyok, ismét vétkeztem, pedig már kezdtem azt hinni, hogy legalább az augusztust megúszhatom felesleges rendelések nélkül, de sajnos még mindig túlságosan könnyen elcsábulok bármire aminek az ára 500 forint alatt van.

Lássuk ebben a hónapban mikre nem vagyok büszke.


 
Ezeket a cicáknak való címke tartókat már jó pár vasárnapi mókával ezelőtt említettem, nem is olyan nagy szám, és igazából már meg is jöttek, de mivel még augusztusban rendeltem, gondoltam megmutatom. Igazi felüdülés volt, hogy még kettőt is olcsóbban kaptam, mint amennyiért itthon egyet.

Még karácsonyra kaptam Imotou-chanomtól egy nagyon cuki színezőt, és most sikerült annyira belelendülnöm, hogy úgy éreztem muszáj még szereznem. Nézegettem azokat a nagyon népszerűeket, de hát 2000-3000 forintokba kerülnek, annyit pedig semmiképp nem szerettem volna kiadni rájuk, így kb fejenként 350 forintért vettem 4 kisebb verziót (24 oldalasak). A fenti képről a Lost Oceant, valamint az Animal kingdomot, az Enchanted forest 1-et és egy Alice csodaországbanost választottam.

Még mindig a színezőknél maradva, lassan elfaragtam egy csomagnyi színesceruzát, ezért arra gondoltam, hogy a nagyon piciket egy ilyen izébe fogom tárolni, hogy ne vesszenek el a többi között.

Anno 2007 körül amikor végre nálunk is megnyílt a pláza sokat jártam a Bijou Brigitte-be csak úgy gyönyörködni a mindenféle nyakláncokba és karkötőkbe, de mindig sajnáltam rájuk több ezer forintot kiadni, viszont erről annyira azok jutottak eszembe, hogy nem bírtam megállni, hogy 200 forintért ne vegyem meg.

Így, hogy Vera pár héttel ezelőtt levágta a hajam és nem vasalhatom, csak úgy fogom kibírni ha össze-vissza felfogom/csatolom, ezekbe az ollósokba pedig egyből beleszerettem.

A mai napig baromira nincs napszemüveg kompatibilis fejem, bár legtöbbször talán inkább a hajam miatt gyűlik meg vele a bajom. Így, hogy most egy jó ideig feltűzve fogom hordani, arra gondoltam, hogy talán itt az ideje újra megpróbálkozni vele. Először a fehéreset szerettem volna, de annak túlságosan gagyi műanyag hatása van ha jobban megnézem, így a sima feketénél maradtam. Hát mindenesetre kíváncsi leszek. (Egyébként még 2 éve rendeltem Aliról egy tök jót, az még állt is valahogy, de kb egy hónap alatt el is hagytam)

Kakukktojások
avagy amik drágábbak voltak, mint 500 forint.

Nem tudom így kicsibe mennyire látszik a felirattól, de ez egy pendrive. Tulajdonképpen annyim van, hogy lubickolni tudnék bennük, de mindegyik fullra teli a régi gépeimtől, és arra gondoltam, hogy a mostani laptopom is megérett arra, hogy tartalékba elmentsem valahova a dolgaimat. Rengeteg félét megnéztem, de talán ez volt a legolcsóbb ami tetszett is. 2500ft 32Gb, kicsit félek, hogy mi van ha esetleg nem lesz jó, de már több, mint 3 éve, hogy megrendeltem a Pikachusomat és semmi problémám vele a mai napig, úgyhogy csak beválik majd ez is.

Gondolom az felejtős, hogy 600 forintért 4 darabot kapjak, így kettőt kértem, mert szerintem még úgy is nagyon jól fognak kinézni egymás mellett. Aztán ki tudja, talán pár hónap múlva veszek még kettőt, hogy teljes legyen a kép.

Egyébként most kivételesen nem csak "hülyeségeket" hanem - szerintem - full hasznos dolgokat is sikerült egész jó árakon levadásznom.

Kábelrendszerező doboz. Lassan komolyan belefulladok a vezetékekbe, múltkor amikor eltoltam az éjjeliszekrényyemet realizáltam, hogy mennyire ocsmány, összegubancolódott rengeteg bújkál mellette, de ezzel remélem ennek vége. (kicsit átfogalmazva ez a mondat elmenne valami borzalmas Teleshopba) Ilyeneket már pinteresten is láttam tök jó DIY ötletekként, de szerintem úgy se jöttem volna ki belőle olcsóbban, ráadásul elektronikai dolgokat nem szívesen tárolnék papír dobozban. Egyébként rózsaszínt választottam, hogy azért a cukiságra is adjunk.


Mééég kábelrendszerező! Úgy vagyok vele, ha már nekiállok akkor nem akarok fél munkát csinálni. Ezek ha minden igaz öntapadósak, így a doboz tetejére vagy oldalára fogom ragasztani és beléjük rakom az éppen használaton kívül lévő, kallódó bedugókat. 4db rózsaszínt fognak küldeni 273 forintért, ami elég jól hangzik.

Szerintem ez meg amúgy egy olyan cucc amivel már az is 500× összefutott Ebayen aki még csak egyszer ment fel körülnézni. Mindig is tök praktikusnak tűnt, de egyszerűen öteletem se volt, hogy én személy szerint mire tudnám használni, aztán egyszer csak bevillant! Kb 2 éve, hogy rendeltem pár tök jó harisnyát, de össze-vissza kallódnak a szekrényembe, szanaszét gyűrődnek meg minden, ezért arra gondoltam, hogy ebbe fogom tárolni őket. A változatosság kedvéért egyébként szintén rózsaszínben fog jönni.
Valamint ismét rendeltem olyan dolgokat amiket semmiképp sem szeretnék mutogatni amíg meg nem érkeztek, de ha minden jól megy, és meglesz a maradék 2 DIY dolog is, akkor csinálok velük egy szobás bejegyzést, mert azt hiszem azokkal végre elmondhatom, hogy teljesen elkészültem.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe