Blogger kihívás

augusztus 18, 2016

 Vic-től kaptam ezt a kihívást, amit innen is köszönök mégegyszer ^^


Lényege: Ha kihívnak téged, akkor vagy elfogadod vagy nem. Természetesen. Ha elfogadod akkor a következőket kell tenned.
  1. Válassz egy bloggert és tőle egy bejegyzést, amire reagálnod kell. Nincs megszabva, hogy hány mondatot írsz. Ezt mindenki eldöntheti.
  2. Aki kihívott téged, tőle is válassz egy bejegyzést és reagálj rá.
  3. Végül, hogy ne szakadjon meg a sor taggelj további bloggereket.
Alien thing - Remember
Nagyon tetszett ez a táboros bejegyzésed, én mindig is annyira antiszoc voltam, hogy sosem mertem volna így elmenni bárhova, ezért is szeretek ilyen élménybeszámolókat olvasni, ez pedig kimondottan nagyon jól hangzik, a programok meg úgy az egész tök jó lehetett ^^ 

Nem tudom szabad-e külföldi bloggereket megemlíteni, de gondolom igazából mindegy. Nagyon szeretem ennek a lánynak a blogját, anno borzalmasan sokat olvastam, rengeteget lendített a jrock fanságomon is, mostanában sajnos ritkábban ír, de azok közül ez volt az egyik kedvencem, valahogy átjön az egészből az a kimondott japán feeling amit imádok.

A kihívottaim pedig (bevallom zug olvasó vagyok, úgyhogy random emberekhez mégse akarok csak úgy beállítani, hogy hello itt egy kihívás) arra gondoltam, hogy az összes cserém akik még nem csinálták meg ^^

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe