日曜日1.29

augusztus 14, 2016

☯ A héten 7 nap szünet után újra elkezdtünk sétálni. A hétfői napunkat viszont egyeltalán nem nevezném eredményesnek, kb minden utcában valami ismerősbe botlottunk, úgyhogy inkább traccsparty volt, mint testedzés.


 ☯ Papa vett mérleget a nyulakhoz, de nem bírtam ki, hogy ne mérjem le velem a cicákat. Kiderült, hogy a "fiam" 2kg a "lányom" pedig másfél. (Egyébként nagyon várom a napot mire végre tényleg kitalálok nekik valami nevet amit nem akarok 24 óra után megváltoztatni)
☯ Hétfőn hajnalba állítólag papa alva járt, elesett és nagyon beverte a könyökét. Először azt hittük el is tört, borogatta, de nem akart elmenni orvoshoz, azóta szerencsére egész jól rendbe jött.
☯ Kedden meghozták a könyveim az Alexandrából, olyan rég volt már rendes a kezembe, hogy egész meglepődtem, hogy mennyire vastagok (hu ez így amúgy csak szerintem hangzott baromira perverzen?) és milyen apró betűkkel vannak írva.
☯ Elkezdtem kinyírni a naplót is, de hát nem tudom, azért vannak benne elég elmebeteg dolgok, párnál nem is igazán értem, hogy mit kéne vele csinálnom. Azon még gondolkozom, hogy egy külön bejegyzésben írjak majd róla ha befejeztem (de olyan dolgok vannak benne, hogy nem vagyok biztos, hogy mindegyiket véghez fogom vinni, habár úgy lenne értelme), vagy csak simán említsem meg valamelyik hónap végi olvasmánylistában.
☯ Szerdán feltettem az új kinézetet, nagyon megtetszett ez a Twitteres stílus, bár először nem voltam benne annyira biztos, mert a másikat már pont azért váltottam le, mert túl fehér volt, erre felrakok egy másik fehéret.. De sajnos szerintem hamarosan ezt is le fogom cserélni, mert a bejegyzéseknél nem írja a dátumot, arra pedig eléggé allergiás vagyok.
☯ Lassan azt hiszem szantálfa-füstölő mérgezést fogok kapni, a héten másfél dobozzal használtam el...
☯ Viszont ami számomra meglepő, de eddig tetszik, az az, hogy valami csoda folytán rákaptam a filmnézésre. Mondjuk nem ezekre az ultra maiakra, de a régi 2000 környéke vagy előtti alkotások meglepő módon elég jól lekötnek. Habár nyár végén eredetileg a 3 hónap alatt kivégzett animéimről akartam írni, de másfelet sikerült legyűrnöm, így inkább szerintem ezekről fogok majd.
☯  Apával el akartunk menni idén is pár napra nyaralni, de azt hiszem ezt benéztük mert már sehol se találtunk 20.-a után szabad helyet.
☯ Csütörtökön volt 5 éves a Tumblr-öm, nagyon durva, ha belegondolok mennyi mindenen mentünk keresztül együtt, és mennyi féle fajta rigolyámat reblogoltam rajta már az évek során.
☯ Pénteken találkoztam Tündével, jobb napot nem is választhattunk volna, mert épp véradás volt a plázába... szívem szerint azzal a lendülettel mentem is volna ki, ahogy bementem, de jobb ötlet híjján maradtunk és nézelődtünk. Szeretek vele vásárolni, mert mindig lebeszél ha valami hülyeséget akarok venni, így csak egy tök menő ujjatlant meg egy felsőt vettem a New Yorkerbe, alig várom már, hogy legyenek rendes őszi cuccok is, akkor tuti jól bevásárolok.
☯ Utána meg akartam nézni a csillaghullást kint a kertbe a cicákkal, de teljesen kiment a fejemből, és fürdés közbe jutott eszembe, de aztán hálisten elég felhős is volt az ég, úgyhogy ha nem lettem volna ennyire feledékeny se láttam volna valószínűleg semmit.
☯ Ma pedig rendeltem 2db 10 méter hosszú ethernet kábelt, hátha megoldja a pingeléssel kapcsolatos problémáimat Lolban, de elvileg csak szerdán fogják kihozni, pedig már annyira kíváncsi vagyok.
☯ A múltkori Lucky staros üveges képemet pedig már 4-en heartolták we♥it-en, wííí.
☯ Mandulás muffiiiin ♥ (bahh, már lassan egy hete nem használom a kalóriabázist, úgy meguntam írogatni a dolgokat)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe