日曜日1.28

augusztus 07, 2016

☯ Jól kezdődött az agusztus hétfőn, a frontok miatt hálisten a nyakam nem, de olyan erős fejfájásom volt egész nap, hogy sírni tudtam volna. Enni kb semmit nem tudtam, este gondoltam veszek egy meleg relaxáló fürdőt, ilyen rossz ötletem régen volt. Teljesen kiszívta még a maradék energiámat is, azt hittem rosszul leszek, már azon gondolkoztam, hogy bevitetem magam a kórházba, mocskosul szarul voltam, ráadásul ettől, hogy így legyengültem meg minden, rám jött egy kisebb halálfélelem is, alig mertem elaludni. Rég voltam már ennyire rosszul, nem szeretem a fájdalomcsillapító tablettákat, soha nem is veszek be, de azt hiszem most jobban jártam volna velük.


☯ Mamának régóta az a mániája, hogy megtanít pár könyveléssel kapcsolatos dologgal, szerdán pedig el is kezdte az okításomat. (Több-kevesebb sikerrel)
☯ Végre ismét itt van az az időszak amikor van a kertünkbe paradicsom, annyira finom édes, hogy ilyenkor nem is szívesen nézek rá a bolti verzióra.
☯ Nem tudom, hogy pár vasárnapi mókával ezelőtt említettem-e, de szerintem igen, hogy 4 kisgólya van a falunkba egy fészekbe, és a héten kezdtek el gyakorolni repülni. Olyan kis édesek.
☯ Csütörtökön úgy volt, hogy apával elmegyünk moziba a Suicide Squadra, de mivel én nem vagyok valami nagy filmes, meg amúgy se túl jók a kritikák róla, inkább elmentünk Uzsa-ra. Fogalmunk se volt, hogy hol van, de volt ott egy emberke akitől telefont akart venni, úgyhogy belevágtunk. Oda-vissza kicsit több, mint 5 órás út volt, Veszprémbe megálltunk kajálni, és olyat ettem, hogy awww~ Liszt Ferenc kedvenc csirkemelle (aszalt szilva, füstölt sajt, kókuszos bunda, reszelt sajt, Cumberland mártás) + krokett. Fogyókúra? Az nem tudom milyen pokemon.
☯ Út közben láttam egy Best Mixer iskolát, legalábbis ahogy menet közbe gyorsan el tudtam olvasni úgy láttam, hogy ez volt a neve, de aztán emészgettem magamba és olyan hülyén hangzott, gondolkoztam mi kezdődik még B-vel erre sikerült benyögnöm apának, hogy ott egy botmixer iskola... Csak kicsit lettem kiröhögve.
☯ Visszafele elhoztuk Ági (apa barátnője) hugát is, én most láttam először, de annyira hasonlítanak, még a hangjuk is, hogy nagyon durva. 
☯ Apával egyébként vagy nagyon egyezik a zenei ízlésünk és akkor dübörög a kocsi, vagy nagyon nem, akkor is dübörög a kocsi, csak valamelyikünk pofákat vág közben. (Általában én) Ezen az úton mindkettő meg volt bőven, nagyon rákapott a Halott pénz-re, én viszont ki nem állhatom őket, de hálisten tavaly nyárról bent maradt a lejátszóba a Tankcsapda - Rómeó vérzik cd is. 
☯ Ebbe a melegbe teljesen elment a kedvem még az olvasástól is, pedig annyi jó könyvet találtam az elmúlt héten, hogy legszívesebben az összessel végeznék még ebben a hónapban. Hét vége fele aránylag sikerült újra felvennem a ritmust, ráadásul rájöttem (két hét híjján egy év alatt, úgyhogy éppen ideje volt), hogy eddig miért volt egy csomó olyan amit nem jelenített meg a Kindle. Rengeteget konvertáltam/szedtem le epub formátumba, erre az nem is kompatibilis vele...
☯ Kitaláltam, hogy milyen tök jó dolgokat szeretnék még felrakni a falamra, az egyik egy világtérkép lett volna, de aztán rájöttem, hogy arra semmi szükségem, így inkább egy sima Európa verziót szeretnék (bár arra se nagyon, mert olyan sok országba még nem voltam, de viszont abba a kevéskébe viszont aránylag sok városba, és azokat szerettem volna bejelölgetni), de azt meg sehol se találok normálisat, így egyenlőre a google mapsen próbálom valahogy összebűvészkedni, hogy hogy lehet meglátogatott helyeket elmenteni. 
☯ A többihez meg amit kitaláltam pedig szükségem lenne egy asztalosra...
☯ Péntek éjjel megérkezett hozzánk a csodamesés vihar, így még este amikor már feltámadt a szél ismét gyújtottam füstölőt, aww~ említettem már, hogy imádom a szantálfát? 
☯ Sikerült megint rendeltem Ebayről egy (két) dolgot, bár semmi extra, csak a cicáknak már igencsak szükségük van olyan nyakörvre szerelhető címtartóra, mert lassan nem zárhatom már be őket estére a pincébe. Még egy-két dolgot kinéztem a falamra, de most nem szeretnék olyan sok hülyeséget összevásárolni, mert spórolok az asztalosra. 
☯ Szombat éjszaka is már az leendő új polcomról álmodoztam, és kitaláltam, hogy megvehetném pár kedvenc könyvem ami Kindlen nagyon tetszett és tarthatnám is őket ott. Kettő jutott eszembe amit mindképp szeretnék, és mi történik? Felmegyek Alexandrára mert még a múltkor is amikor rendelni szerettem volna még ott tűnt összességében a legolcsóbbnak, és A tizenharmadik történetből az utolsó példány 40%-al le volt akciózva, ráadásul már sehol máshol nem is lehet kapni ahol még néztem, ez volt a végső löket ahhoz, hogy elszánjam magam a rendelés mellett, így a múltheti két kiválasztottamat is megvettem, hogy postaköltség se legyen. Ha minden jól megy akkor talán már hétfőn nálam lesz A tizenharmadik történet, a Big magic és a Nyírd ki ezt a naplót (Ezzel a legutóbbival amúgy azért vannak fenttartásaim, még annak ellenére is, hogy lassan nincs olyan blog ahol ne jönne velem szembe) 
☯ Az olimpiával pedig még egyenlőre elég vegyes a kapcsolatom, a 2008-as volt a kedvencem, ott nagyon sok mindent láttam, de mostanában kezdek rájönni arra, hogy nem igazán köt le a sport nézés egy-két kivétellel, pedig tök jó lenne aránylag végig figyelemmel követni az eseményeket, főleg így, hogy ennyire ügyes sportólóink vannak és már meg is szereztük az első két aranyérmünket. 
☯  Kezd egy kicsit aggasztani a KawaiiBox, hétfőn kaptam a mailt, hogy feladták, és múlt hónapba még aznap meg is kaptam, most pedig már lassan eltelt egy hét és semmi.

És akkor így a végére, mert még nem szövegeltem úgyse eleget, itt egy csodás részlet az Áronnal folytatott beszélgetésemből. Talán csak annyi a lényeges így előljáróban, hogy egyébként ez előtt másfél napig nem kommunikáltunk egymással.
[0:02:41] szerény személyem: képzeld el, lehet lesz egy új polcom, és azon gondolkoztam, hogy mit tehetnék majd rá, és eszembe jutott, hogy milyen jó lenne megvenni pár könyvet amik Kindlen nagyon tetszettek és Alexandrán kezdtem el keresni, mert még kb onnan a legolcsóbb rendelni, és A tizenharmadik történetből már az utolsó darab volt fent, és az is 40%-al olcsóbban és már sehol máshol nem is lehet kapni :OOOO gyorsan megrendeltem, de félek, hogy valaki még nálam is gyorsabb volt T___T meg rendeltem még 2 másikat amiket még sose olvastam, de Kindlen nem lehet, pedig nagyon szeretném, és így még postaköltség se lesz, ráadásul 2300 forintot spóroltam minimum :OO
[0:03:00] kicsit sem szerény Áron: jaj te fent vagy még? 


Fent bizony és én is szeretlek ám, pukkadj meg! 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe