日曜日1.31

augusztus 28, 2016

Szerintem már vagy minimum 4 hónapja nem volt olyan, hogy az utolsó pillanatban este írtam össze a heti dolgokat, de ez valahogy olyan eseménytelenül semmilyen 7 nap volt, ráadásul totál gyorsan el is ment, és még sétálni se sétáltunk egyszer se.


 ☯ A hétfői időjárás végre megint imádni való volt, Vera hívott is, hogy hoz át sütit gyorsan kocsival a múltkori esküvőről, fél óra, csak szaladjak ki. Letelik a 30 perc, kint szobrozok egy cuki rózsaszín esernyővel amit úgy túrtunk elő valahonnan a szekrény mélyéről, de többet volt kifordulva, mint amennyi ideig egyeltalán védett az esőtől, de Vera végül csak nem jött, csak több, mint egy óra múlva, úgyhogy már tudom kitől örököltem a csudálatos időérzékem és pontosságom.
☯ Utána a változatosság kedvéért megint kijött a Tünde, de most csak egy órára, segítettem neki gyorsan a titkos projectünkben.
☯ Kedden apával voltam Győrben a Mömax-ban, ők hétfőn voltak Ágival a budaörsiben és fotózott le nekem polcokat, meg mindenféle fali dekorációkat, annyira jók voltak, hogy muszáj volt őket személyesen is látnom. Végül találtunk egy (vagyis kettőt, mert egy kisebb és egy nagyobb volt a dobozban) nagyon jót, majdnem 14ezerről volt leárazva 2990-re, úgyhogy ezzel meg is oldódott az asztalosos problémám. Valamint vettünk még egy fali díszt és kaptam egy ultra cuki és nagyon puha szörnyecskés plüsst. 
☯ Ezekkel egyébként lassan teljesen kész lesz a szobám. Még vár rám két kisebb DIY dolog, valamint érkezőben van még 3 falra való, de mást már nagyon nem tervezek, úgyhogy lassan végre erről is csinálhatok bejegyzést.
☯ Mömax után Komáromba mentünk az egyik kedvenc éttermünkbe, szerintem már van 10 éve, hogy apa csak úgy tök véletlenül megtalálta, de azóta szerintem legalább egyszer minden évben eszünk is. Én a szokásos ananászos shoarma tálat kértem, apa nem tudom, de agyon locsolta csípős szósszal, brr. Utána még kértünk egy marlenkát, de két villával, mert gondoltuk elfelezzük, de olyan cukik voltak, hogy két sütit kaptunk és csak egyet számoltak fel. (emlékszem, hogy tavaly is rendeltem ilyet és akkor csak egy darabot kaptam, úgyhogy nem hiszem, hogy most már kettő járna vagy ki tudja, de szeretném azt hinni, hogy tényleg csak cukik voltak.)
☯ Délután mikor hazaértem már kezdett fájni egy kicsit a fejem, de megnéztem a Fear the walking dead új részét. Nem lett valami nagy szám ahhoz képest, hogy most tért vissza a szünetről, de legalább jó undorító volt.
☯ Szerdán viszont egész nap mocskosul fájt a fejem, konkrétan kb az ágyból nem bírtam kikelni, úgyhogy semmit nem csináltam. Imádom a melegfrontokat tényleg, újabb indok, hogy gyűlöljem a nyarat.
☯ Pénteken papával nekiálltunk feltenni a polcokat, de jó macerás volt, ha 1mm eltérés volt már nem lehetett felakasztani a csavarra úgyhogy jó sokáig kínlódtunk vele. El kellett hozzá húznunk az ágyamat is, így legalább megtaláltam 2 elveszettnek hitt melltartómat, meg akkor már mindjárt rendet is tettem mögötte.
☯ Ma pedig vagy 2 órán keresztül mostam, mert én inkább az a személy vagyok aki szívesebben felhalmoz 100 darab fehérneműt, csak minél később kelljen ennek nekiállni, ráadásul mamáéknak még ilyen ősrégi centrifugájuk van, úgyhogy ez papával ilyen közös móka, én kimosom, ő meg kezeli azt az "izét".
☯ Egyébként pedig már majdnem egy hét eltelt úgy, hogy egyeltalán nem vasaltam hajat, tök büszke vagyok magamra.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe