KawaiiBox #2

augusztus 11, 2016

Életem második KawaiiBox-a. Sajnos maga a csomag ismét iszonyatos állapotban érkezett meg, rajta a Magyar Posta szokásos üzenetével, úgyhogy újfent le kellet mondanom arról, hogy lefotózom. A múlt havihoz képest kicsit későn is kaptam meg, már megijedtem, hogy valami nagyobb baj történt vele útközben, de hálisten hiánytalanul vettem át.


Nem tudom miért, de jó pár héttel a postázás előtt, már lelőtték a poént, hogy mindenképp lesz benne valami Pusheen-es, én pedig nem bírtam magammal és muszáj volt megnéznem a honlapjukon, hogy milyen ilyen cuccokat árulnak, és mivel ez az alvó maszk volt a legolcsóbb közülük, már tudtam, hogy egy ilyenem akkor biztosan lesz, bár igazából inkább csak reménykedtem benne, úgyhogy nagyon örültem  neki mikor tényleg kihúztam a dobozból. A mérete állítható, úgyhogy mindenkinek kényelmes lehet, ráadásul nagyon pihe-puha.
A második ami elég feltűnő a kupacból az az ugrálókötél. Először nekem teljesen wtf volt, hogy most ez így mi, meg miért, annyira random volt és váratlan, de végül is ezer meg egy éve nem használtam ilyet, cuki is és kalóriaégetésben sem utolsó, úgyhogy remélem össze fogunk majd barátkozni akár hosszabb alkalmakra.
A következő egy nagyon aranyos fésű. Igazából kétlem, hogy egy ilyennel ki tudnám fésülni a hajam, de frufru és hajvég vágáshoz szerintem tökéletesen megfelel, majd mindenképpen ki szeretném próbálni ha legközelebb eljutok addig.
Mellette egy kaktuszos toll, annyira retro feelingje van, bár meg nem tudnám mondani miért gondolom így, mindenesetre már helyett kapott az asztali cuki íróeszközöket gyűjtő vázámban.
Utána következik pár rózsaszín strasszköves matrica. Erről is nagyon a "régi" agyon matricázott japán telefonok jutottak eszembe. Nekem most egy tök snassz rózsaszín szilikon tok van rajta, úgyhogy gondolkozom, hogy feldíszítem ezekkel, csak még nem találtam ki a megfelelő motívumot. 
Utána sima pufi masnis matricák, ezeket szerintem szokásosan elrakom majd "emlékbe". Régen imádtam mindent kimatricázni, de egy ideje leszoktam róla, mert mindig leestek, vagy valamiért le kellett őket szednem, aztán dobhattam el őket, és némelyikért úgy fájt a szívem.
A következő két nassolni való, még egyiket se kóstoltam meg, papáékat kérdeztem, hogy kérnek-e belőle, de mama nekiállt előadni, hogy ő nem eszik semmit ami külföldről jött, mert biztos kábítószer van benne. Wut? Na mindegy, papa azt mondta ő szívesen megkóstolná, de ahogy ismerem nem ettük volna meg teljesen, azt meg nem szeretném ha megszáradna, úgyhogy majd ha jön Áron is kibontom, 3-an biztos bevágunk mindent.
Fent az a kék egy tabletta tartó, bevallom sose rajongtam azért, hogy akármilyen gyógyszert az előtt kibontsak mielőtt bevenném és ilyenekbe tároljam, úgyhogy majd szerintem valami másmilyen kis mütyűrőket fogok belepakolni.
Mellette nekem egy tök swagyolonak tűnő, de amúgy baromi mókás kártyatartó. Arra gondoltam, hogy majd belerakom a fontosabb blokkjaim vagy ilyesmi.
És végül de nem utolsó sorban a világ egyik legédesebb cicás kucsltartója. Az biztos, hogy se arra, se táskára, se sehova nem fogom rakni ahol elhagythatom vagy koszolódhat, de valahol a szobámba mindenképp kerítek neki helyet.


Ezek lettek volna tehát a júliusi KawaiiBox-ban, most úgy döntöttem, hogy leíratkozok róla, de ha megint küldenek valami jó kupont akkor biztos egy pillanatig se fogok habozni, hogy újra megrendeljem. Egyszerűen túl cuki, és egyébként nagyon jó minőségű dolgokat küldenek, egy próbát legalább egyszer, főleg kedvezménnyel, mindenkinek megérhet ^^

Itt megrendelhetitek: KATT

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe