日曜日1.43

november 20, 2016

☯ Hétfőn voltam elsősegély órán, bár nem is én lettem volna ha nem rosszul írom fel a címet és megyek el szó szerint a város másik végére... Szerencsére jött egy másik lány aki szintén ennyire benézte, így legalább együtt késtünk el. Egyébként a bácsi aki tartja nagyon mókás, mégis úgy lefáradtam, mire vége lett a kicsit több, mint 3 órának, hogy már este 8-kor aludtam.


 ☯ Kedden kijött az állatorvos, hogy beoltsa a cicákat veszettség ellen, meg se mukkantak a kis drágák, pedig a kezembe adta be nekik, kicsit féltem, hogy majd össze-vissza fognak kapálódzni meg nyávogni, de semmi, meg se érezték. Ráadásul Cassie-től mindenki annyira el van ájulva, hogy milyen szép cica *-*
☯ Szerdán megint sütöttem, most valami brownie féleséget, habár szerintem köze nincs hozzá, de nagyon finom, bár még mindig a múltheti a kedvencem. Amíg mama aludt, addig pedig behoztam Cassie-t a lakásba, és megmutogattam neki a szobám meg mindent, szegénykém mostanában állandóan egyedül gubbaszt a konyhaablakba, mert Westley egyfolytában kóboról, lassan ki is kell ivartalanítatnunk őket, mielőtt "baj" lesz.
☯ Csütörtökön voltunk megint a városban, irattam magamnak bogyót, aztán pedig elmentünk az albérlőkhöz, már több, mint fél éve nem voltam fent a lakásba, nem ártana körülnézni kicsit, de semmi lelkierőm nincs hozzá.
☯ Pénteken kellett volna mennem a második elsősegély órára, de annyira fájt a fejem megint, hogy ez elmaradt, pedig már akartam írni, hogy még mindig nem fájt azóta, hogy masszázson voltam, bár ez biztosan összefüggésben volt a női gondokkal, felhívtuk az oktatót is, azt mondta, hogy úgy ne jelentkezzek a vizsgára, hogy csak egyre tudtam elmenni, majd inkább szól ha legközelebb lesz még óra, mi meg arra jutottunk, hogy kipróbáljuk a borsosmentaolajat, kentünk egy kicsit a halántékomra, és pár percen belül el is múlt az a rettenetes hasító érzés, bár még utána is fájt, de már csak nagyon minimálisan, úgyhogy ha nektek is elegetek van már a fájdalomcsillapítókból, akkor nagyon ajánlom, de még rengeteg más dologra is jó.
☯ Tegnap abszolút semmi említésre méltó nem történt, ma viszont nagymosást tartottam, valamint rugalmas rankeden visszamentem silverbe. (Írtam is ez miatt a Riot-nak, mert egy pöppet felboszantottak, lejátszottam a 10 besorolómat, bekerültem silver4-be, azon belül is 51 lp-re, másnap kitalálták, hogy kell még egy meccs, azt elbuktam, erre bronz2-es lettem, ha egy hónap múlva ezt is lenullázzák és megint bronzba kötök ki, komolyan hülyét kapok, habár nem szándékozok most megállni 0 lp-n.)
☯ Egyébként biztos észrevettétek, de a héten elmaradt a második bejegyzés, és szerintem még pár hétig el is fog, rengeteg ötletem és írnivalóm van még, úgyhogy azzal nincs gond, de a legtöbb nem olyan, hogy fogom magam és összedobom, lényegesen több időbe telik, úgyhogy minimum decemberig szerintem marad a heti egy. Ki akarom próbálni a saját videó feltöltést is, úgyhogy még az is lehet, hogy azt is fogok hozni, naná, hogy nem magamról, de amióta beépítették Lolon az új kliensbe a visszajátszást, nagyon mókás dolgokat sikerült kimentenem.
☯ Amúgy pedig ez egy baromi nyomi és semmilyen hét volt, örülök is, hogy vége.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe