日曜日 1.34

szeptember 18, 2016

☯ Hétfőn Áronnal eltöltöttük az utolsó 21 éves napomat, tulajdonképpen fogalmam sincs mit csináltunk, mivel megint volt annyi sütnivalóm, hogy mára hagytam az egész hét leírását, de gondoltam azért megemlítem.


 ☯ Kedden volt a szülinapom, néztünk Fear the Walking Dead-et (Áron nagy sorozat fanatikus, szerintem nem tudok neki olyan mondani amit még nem látott, vagy nem néz éppen, de ezt félbe hagyta, mert nem tetszett neki, gondoltam bebizonyítom, hogy egész nézhető, de ez azért egy elég borzalmas rész volt :c) és ahogy itt a blogon is beszámoltam róla, elkezdtem a 101-1001-es listám, találtam egy oldalt is ahol szépen lehet dokumentálni, hogy mivel hogy is állok, csak sajnos angolul, így valószínűleg néhány helyre iszonyatosan nagy baromságot sikerült írnom (lehetett volna egyébként magyarul is, de így mennyivel menőbb már) Ha kíváncsiak vagytok rá itt nyomon követhetitek, hogy mivel hogyan állok, vagy akár a saját listátokban is nagy segítség lehet. (Oh egyébként nagyon tetszett, hogy amikor írtam a pókos dolgot, Touch a.. és kiadta az eddig mások által felvitt lehetőségeket: Touch a shark. És még azt hittem nekem ment el teljesen az eszem) (A külcsíny egyébként egyenlőre elég szegényes, de valamiért még profilképet se enged feltölteni)
☯ Délután kijött apa is felköszönteni, ettünk egy rakás sütit, képeket nézegettünk, kaptam tőle ajándékokat, és megmutattam neki a tortám. De végül annyi sütit tömtünk közbe magunkba, hogy mondta, hogy csak neki már ne vágjuk meg, így ez estére maradt amikor keresztapumék jöttek. Neki egyébként 11-én volt a szülinapja, úgyhogy ez amúgy is ilyen közös torta volt. Nekik is felhoztam a képnézegetős dolgot és egyből ráharaptak úgyhogy velük is megnéztünk. Hívott közben a másik papám is, felköszöntött és kérdezte, hogy nincs-e kedvem elmenni vele másnap a Balatonra, de sajnálom, hogy nemet mondtam, mert..
☯ A szerda az valami fantasztikus nap volt, Áronnal unatkoztunk és kitaláltam, hogy akkor miért ne takarítsuk  ki a szobámat, úgyis ráfér már, úgyhogy kértem papáéktől egy seprűt, erre mama elkezdett velem ordibálni, hogy én mekkora egy hülye vagyok, semmi eszem nincsen, mert a parkettát nem azzal söpörjük, elhordott mindennek, és amikor elmondtam neki, hogy én mit gondolok, majdnem nekem esett... Áron úgy rántott el tőle, teljesen le voltunk sokkolva, hogy ennek a nőnek mi baja van, mindig is tudtuk, hogy nem normális, és ez már nem is az első volt, hogy nekem jött, de azért így mások előtt... (Egyébként tudjátok mi volt a legjobb az egészbe? Hogy ugyan úgy seprűt kaptam takarításhoz egy rongyal a tetején, úgyhogy ezért tényleg muszáj volt leégetnie magát mindenki előtt) Baromira kiakadtam, szegény Áron alig bírt lenyugtatni, meg nem is akartam egy lakásba lenni ezzel az őrülttel, hallottam is, hogy papa veszekszik vele, úgyhogy megkértem Áront, hogy menjünk el sétálni, hálisten pont összefutottunk Veráékkal, úgyhogy átmentünk hozzájuk, és annyira jó volt. Beszélgettünk, nevettünk egy csomót, még Áron is tök jól érezte magát, majdnem este 10 volt már mire hazaértünk. Mama meg azóta se szól hozzám, rám se néz, csak kerülget, mintha ő lenne itt az atyaúristen, csak tudnám ha ennyire gyűlöl miért erőltették, hogy költözzek ki... Papát annyira sajnálom, hogy ennyire elviselhetetlen felesége van, anya is annyit szídta régen, de sosem értettem, hogy miért, az elmúlt egy évben már sajnos 10000%-ban értem.
☯ A csütörtöki napot szintén Veráéknál töltöttük, átvittem hozzájuk a képeket, mert ő is nagyon régen látta őket, együtt még soha nem is néztük meg, és nagyon reméltem, hogy tud némelyikről valami jó sztorit mesélni, hisz' végül is együtt nőttek fel anyával, még annak ellenére is, hogy majdnem 10 év korkülönbség van köztük. Valamint megint megcsinálta a hajam és ismét tök jól elvoltunk, még Áron is mondta, hogy mennyire jól érezte magát megint. (Ennek már csak azért is rettentően örültem, mert mama általában őt se kíméli, állandóan beszólogat neki, meg próbál vele is veszekedni mindenen, csak ő nem hajlandó rá, de az a hangnem amivel hozzánk szól, legszívesebben elásnám magam szégyenembe, hogy ilyen öreganyám van)
☯ Péntek volt az utolsó teljes napunk ezen a héten együtt, de semmi különöset nem csináltunk, egyébként annyira rossz, hogy össze vagyunk zárva egy hétig, aztán meg hónapokig nem találkozunk.
☯ Szombaton úgy volt, hogy felmegyek én is vele, és pár napig ott leszek, de papa nem érezte nagyon jól magát, és nem akartam egyedül hagyni ezzel az őrült nővel, így maradtam. Elmentünk az albérlőkhöz a bérleti díjért, aztán pedig a plázába vettem pár dolgot a szülinapomra kapott pénzből. (Szerintem a jövőhéten csinálok egy rövidke szülinapi bejegyzést, úgyhogy ezért nem részleteztem jobban a dolgokat ezzel kapcsolatban)
☯ Közben visszatérve az 101-1001-es listához, egész sok dologba sikerült már most belekezdnem, és néhányhoz pedig elkezdtem beszerezni a hozzávalókat, örülnék neki ha jó a felével már jövőre meg is lennék.
☯ Ma ezen kívül egyébként nagyon produktív napom volt, komolyan totálisan ösztönző ez a 101-es lista; olvastam, elkezdtem összegyűjteni Molyon mi legyen az a 100 könyv amit el szeretnék olvasni (és aránylag rövidek), rendeltem koreai kozmetikumokat (mondjuk az árakon majdnem seggre ültem, de aztán találtam egy eladót akinél épp 30%-os leárazás volt, majd megmutogatom őket, de amúgy szerintem semmi különös) színeztem, folytattam a napló kinyírást, kitakarítottam a szobám, valamint felraktam pár új dolgot is a falra, ágyneműt húztam, szóval ja, tiszta jó vagyok. Valamint elkezdtem nézni az AHS-t is. Kb a megjelenésétől kezdve tervezgettem, de valahogy sosem bírtam rávenni magam, mindig attól féltem, hogy túl ijesztő, meg hát amúgy se voltam sorozatos típus, hogy hétről hétre várjam az új részeket teljesen ki volt zárva, de most már van belőle annyi, hogy nyugodtan belekezdhettem.
☯ Jajj egyébként már majdnem elfelejtettem, de a blognak pedig csütörtökön volt a második szülinapja ^^ (az első blogomnak amit 5 évig vezettem is nemsokára lesz, úgyhogy hamarosan ünnepelhetem, hogy 7 éve folyamatosan jelen vagyok blogspoton)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe