日曜日1.33

szeptember 11, 2016

☯ Végre megint itt van a bundáskenyér időőőőszak! A héten már vagy háromszor biztosan csináltam, habár az én verziómban ez inkább "tojásban tocsogó langyos kenyér", de hát úgy is olyan finom, sőt.


 ☯ Még tavaly imádtam nézni az LCS-t, de most már egy fél éve nem igazán követem figyelemmel, viszont hétfőn megnéztem Csacsiék meccsét a Splyce ellen, és annyira sajnálom, hogy végül kikaptak.
☯ Folytattam a Fear the Walking Dead-et is, mivel a 9. rész eléggé bejött nem bírtam kivárni míg felkerül a netre szinkronosan, de hiába szídják egy csomóan a magyarhangokat, szerintem úgy akkor is sokkal élvezhetőbb az egész, de úgy egyébként bármiben. (Még a Lol-al is magyarul játszok)
☯ Mivel múlthéten kicsit megharagudtam Verára, így most csak szerda este találkoztunk először, elmentünk tankolni, meg a Tescoba (de, hogy ő is mindenhol mennyit tud tökölni) aztán áthívtam, hogy kóstolja meg milyen finomat csináltunk papával ebédre (mustáros csirke FTW) majd még én mentem át hozzájuk megkóstolni a fügét (olyan volt, mint valami alien, de tök fincsi, nem is gondoltam volna) aztán pedig még hazavittük kocsival a tesójáékat. Nem volt sok idő, de már olyan rég kocsikáztam, ráadásul sötétbe és olyan jó volt.
☯ Csütörtökön voltam bogyót iratni, úgy bírom azt a légkört ami mindig a nőgyógyászoknál szokott lenni, ilyenkor mindenki mindenkinek a barátnője, és úgy ácsorognak mintha kivégzésre jöttek volna, még azok is akik csak receptre várnak. Majd papával elmentem bevásárolni, már vagy 1 hónapja nem voltam szerintem a városban úgyhogy nagyon szükségem volt pár dolgora, bár így is a háromnegyedét elfelejtettem. A legrosszabb az volt, hogy az Obiba nem lehetett kapni szantálfás füstölőt, amikor azt eladó mondta, hogy most nincs készleten kb olyan fejet vághattam, mintha azt hallottam volna, hogy holnap vége a világnak. Helyette vettem mécseseket, valami kicsit fűszereset meg levendulásat, de azóta persze nem volt hűvös idő, hogy kipróbálhassam őket, melegbe pedig valamiért nem szeretek "gyújtogatni".
☯ Szereztem végre kartonpapírt is a falamra, de kicsit kezdek aggódni, hogy azok a dolgok Aliról még mindig nem jöttek meg, pedig már lassan egy hónapja, hogy megrendeltem őket. Oh, amúgy azt is kitaláltam mit fogok tenni a festőváasznamra, nosztalgia falat csinálok belőle régi képekből. (Ezzel a kartonpapíros ötlettel amúgy jól felsültem, az egyik szépen működik, de a másik katasztrofális, azzal még nem tudom mit fogok kezdeni)
☯ Valamint végre tényleg sikerült lemondanom a KawaiiBoxot, bár jól megszenvedtem vele, mert baromira elrejtették, hogy hol kell.
☯ Pénteken Vera megint elvitt kicsit kocsikázni, kerestünk valami jó helyszínt a tesójáék esküvőifotóihoz, de nem találtunk semmi különöset, aztán kimentünk a tóra, leültünk a stégre és lógattuk a lábunkat. Sokszor sétálunk arra de sose mertem rá kimenni, nem tűnt túl strapabírónak, ráadásul már vagy 1000 éves, de hál isten nem szakadt le alattunk. (Pedig régen is mennyit tanyáztunk ott Ichivel)
☯ Pénteken amúgy mentünk volna Tündével Wellneselni Visegrádra, de le kellett mondanunk, mert már hét eleje óta nem igazán érzi jól magát, még az a szerencsénk, hogy a munkahelyétől mentünk volna, így nem buktunk el semmit.
☯ Oh egyébként nem akarom elkiabálni, mert valószínűnek tartom, hogy nem lesz belőle semmi, vagy ha mégis akkor még rengeteg időre lenne hozzá szükségem, de elképzelhető, hogy tudnék dolgozni webdesignerként és az egyik ismerősöm (Kacsa) lehetne a főnököm. (Még aludtunk is együtt, úgyhogy tényleg felvehetne.. hehh mondjuk ne gondoljatok semmi rosszra, vissza is kerestem nosztalgiából, hogy mikor ismertem meg és annyira durva kb 2 éve mennyi szart össze nem dumáltam állandóan. lsd itt [ja, meg itt még Krumplinak hívtam Áront, tök furi])
☯ Szombaton voltunk cukrászdában, vettünk egy tonna süteményt, vagy 20 szeletet biztosan, aztán most vasárnap átjöttek a Veráék, meg a Tünde is, tartottunk nekem ilyen szülinap féleséget [bár eredetileg majd csak kedden lesz], igazából nem nagyon vagyok oda ezekért, mert nem szeretek ennyire a középpontban lenni, de annyit röhögtünk, hogy az nem igaz.
☯ Yay és nehogy elfelejtsem, hogy szombat óta Áron is itt van megiiiiint, csak levágatta a haját és most tök rövid, pedig azt mondta, hogy addig nem fogja amíg nem találkozunk... (nagyon utálom a rövid hajat, mondjuk a nagyon hosszút se, a cuki majdnem vállig érő nálam a favorit, és most már nem olyan neki, brühühü)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe