日曜日 1.18

május 29, 2016

☯ Befejeztük a pakolást! Vagy legalábbis annyira, hogy papa végre be tudott állni a garázsba. Még egy-két kacat kallódik kint, de legalább a nagyján túl vagyunk.


 ☯ Bent is aránylag egész jól találtunk helyet mindennek, sőt, szerintem néhány dologgal még sokkal otthonosabb is lett az egész ház.
☯ Ezért megjutalmaztuk magunkat egy kis sütivel is.
☯ Egyébként annyira belemerültem ebbe a pakolászósdiba, hogy még múlt vasárnap éjjel is a hűtőt rendezgettem át.
☯ Ráadásul végre napágyat is sikerült vennem. Vagy 5 helyen biztos megnéztem, de végül az Obis mellett döntöttem, már csak azért is mert a másik papámnak és mamámnak is onnan van, így legalább tudom, hogy azok biztosan jók.
☯ Sikerült belenéznem a Fear the Walking Deadbe is, de egyenlőre a közelébe se ér az anyasorozatnak. Először nagyon nem is tetszett, de mivel kíváncsi voltam merre halad a történet folytattam. A főszereplő nőt, és azt a lányt aki nem az övé baromira utálom, de a többi karakterrel már nincs bajom, sőt Chriss-t kimondottan kedvelem.
☯ Van egy tök jó ötletem, hogy mit fogok csinálni a régi plüsseimmel, csak eléggé kell hozzá apa segítsége, így leghamarabb is csak jövő hónap vége fele lesz meg.
☯ Megint rendeltem pár dolgot Ebayről, és a következő héten még meg szeretnék ejteni egy nagyobb bevásárlást onnan (Már csak a névnapom miatt is ami csütörtökön volt). Az eddigekre visszatérve pedig, szerintem nem fogok mindenről írni, csak amikről úgy gondolom, hogy érdemes, de ha valamire esetleg külön kíváncsiak vagytok akkor írjátok meg a chatbe és az mindenképpen benne lesz ^^
☯ Ma felavattam a napágyat és még olvasnom is sikerült. Bár a májusi olvasmánylista is biztosan el fog maradni, remélhetőleg júniusba újra vissza fog térni.
☯ Közbe rövidgatyába olyan szépen le is barnult a lábam, hogy ma este mikor fürödtem úgy néztem ki, mint aki combig érő zokniba zuhanyzik, elég mókás volt.
☯ Visszavágtam a frufrumat olyanra ahogy 2-3-4 évvel ezelőtt hordtam. Hiába próbálkozok a féloldalassal lustasági okokból, akkor is az ilyen áll nekem szerintem a legjobban. (a félreértések miatt, természtesen ő nem én vagyok) Majd holnap reggel hajvasalás után kiderül, hogy most, hogy sikerült. Szívem szerint elmennék fodrászhoz is, de baromira nincs kedvem beszélgetni velük.
☯ Csütörtökön tök véletlenül olvastam egy posztot Facebookon, hogy füllövészt (aww, nem tudom, hogy hívják ezeket, de lehet ez a "hivatalos" nevük) keresnek és eszembe jutott, hogy én is milyen rég hordtam fülbevalót és baromira nem szeretném ha már nem tudnám átszúrni, de hagyján, hogy még belement, de hordani is tudom! Ami azért nagy szó mert valamiért évekig nem bírtam a bizsut, és most megint, yay.
☯ Valamelyik nap rendet raktam a szobámba, így a szobabiciklimet is be tudtuk hozni. Két évvel ezelőtt amikor megvettük nagyon rá voltam kattanva, minden nap tekertem, mint az őrült, és most is szeretnék majd, de egyenlőre 1 km után úgy borulok le róla, mint aki lefutotta a maratont.
☯ Theo még mindig nem került elő, de beszéltem apával, és unokatesóméknál nem rég születtek kiscicák, egynek  még nincs gazdája, úgyhogy lehet elhozom majd, így ha Theo megkerül legalább nem lesz egyedül. (Próbálok optimista lenni, de őszintén egyébként már nem látom sok esélyét, hogy meglesz T_T)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe