wishlist 1

március 31, 2016

Múltkor írtam egy eléggé "fantázia" wishlistet amiknek a 90%-ról megvoltam győződve, hogy valószínűleg egyébként soha nem fogom őket megvenni, vagy legalábbis nem mostanában. (Azóta tényleg csak a parókát szereztem meg, aztán majd talán a kigurumit és egy párnahuzatot, de biztos nem a közeljövőben.) Most szeretnék csinálni egy kicsit kézzel foghatóbb wishlistet olyan dolgokról amiket esetleg még idén nagyon szeretnék beszerezni. Képek most nem lesznek, mert egyikből sincs még semmilyen konkrét választottam. Egyébként tőlem szokatlan módon most leginkább elektronikai mütyűrök kerültek ide.


Fejhallgató
Az már biztos, hogy azt a macskafüleset hanyagolom akkor is ha a mostanim tönkre megy, néztem róla videót és úgy élőbe kicsit gagyesznak tűnik, arról nem is beszélve, hogy ahhoz képest szerintem drága, és biztos nem tud annyit, mint amennyit is valamelyik boltban kapnék ennyiért. Egyébként is kicsit el voltam tájolódva az árakkal, olyan rég volt már amikor a mostanimat vettük, azóta meg egyeltalán nem is nézegettem őket, aztán múltkor 3000-ért láttam egy annyira szépet. (Rózsaszín volt és aww... bár tulajdonképpen le kéne szoknom arról, hogy a külseje alapján választok műszaki dolgokat, de hát a tulajdonságait hiába olvasom ha úgyse nagyon értek hozzá... pont ezért szemezgetek most Ebayen egy animéssel is, de semmit nem írnak róla, úgyhogy még az az opció se lehetséges, hogy elküldöm valakinek aki konyít is ezekhez) Mindenesetre ha ez a mostanim tényleg bekrepálna (egyeltalán nem úgy néz ki, pedig már majdnem 10 éves, és egyeltalán nem kíméltem szegénykét) akkor mindenképpen valami hipiszupit szeretnék. (Pár éve karácsonyra kaptam egy nagyon cuki rózsaszín csillagosat, de az kb 2 használat után tönkre is ment). Valószínűleg ha a közeljövőben tényleg be tudnék majd szerezni egyet ég és föld lenne kettő között, olyan kíváncsi vagyok már. Tulajdonképpen egy Axent wearnak tudnék örülni a legjobban, de olyan drágaa.

Telefon
Jelenleg Windows phone-om van, apum tukmálta rám még tavaly, de nekem nagyon nem jön be. Annyiban igaza volt, hogy tényleg egyeltalán nem fagy le, nem úgy mint az android, de a menüjével és a kockákra bontott háttérképpel ki lehetne kergetni a világból, arról nem is beszélve, hogy kevés dolgot szoktam letölteni, de még amit nagyon szeretnék se lehet, úgyhogy akárhányszor is fagy le az android vagy csinál hülyeségeket, én nagyon szeretnék visszatérni hozzá. Valószínű ez miatt is jutottam oda, hogy gyakorlatilág már a kezembe se veszem szegény Nokiam, de nem érzem úgy, hogy bármit is tudnék vele csinálni. Tulajdonképpen nekem bármi megfelelne, annyi kikötésem szokott lenni, hogy a széle ne legyen nagyon kerek (ez fontos, utálom az olyanokat), lehessen rá valami normális tokot kapni, és csináljon normális képeket (ritkán fényképezek, de ez akkor sem utolsó szempont). Apum most a Samsung J5-t nézte nekem, nem is olyan drága és lehet rá tök cuki tokokat kapni, úgyhogy felőlem akár már most jöhetne is.

Billentyűzet
Nagyon gondolkozom rajta, hogy beszerzek valami külön kis billentyűzetet a laptophoz, igaz nem püfölöm annyira, mint a profik, de már így is kezd meglazulni pár gomb, a w és az e pedig gyakorlatilag már le is kopott, és annyira nem lenne mókás ha bárhogy is tönkremenne, igaz nem szeretek külön billen játszani, de az még mindig a kissebbik rossz lenne. Ebayen és Alin is nézegettem őket, leginkább abban a reményben, hogy találok valami kis aranyosat (tudom talán kicsit furcsa de leginkább abban reménykedtem, hogy lesz rózsaszín) de semmi különös nem volt, meg annyival olcsóbbnak se mondanám őket, hogy megérje onnan megvenni, meg hát ebből amúgy se a legolcsóbb kéne mert valószínűleg szívbajt kapnék ha az első teamfightban behalna. Úgyhogy végül magyar webboltokba nézegettem, de ahol van olyan ami még nem olyan drága és tetszik is, ott mindenhol vagy 1000 forint a posta, amit azért 2000-es billentyűzetért tökre sokallok. Most próbálok közvéleménykutatást tartani, hogy valakinek a közelből nem-e kéne valami, hátha akkor nem lenne posta, vagy legalább megoszlana.

Külső merevlemez
Tulajdonképpen világ életemben pendriveon tároltam a dolgaimat, van is belőlük egy rakás, pont azért szeretnék inkább most már egy ilyenre váltani, és rápakolni mindent ami fontos. Valahogy biztonságosabbnak tűnik, és egy darabra könnyebb lenne figyelni, mint mondjuk 4-re, arról nem is beszélve, hogy ha egyszerre mindegyiket használni akarnám akkor nem lógna mindenhonnan pendrive.

Kinect
Huhh kinectet már nagyon régóta szeretnék. 2012-ben vettük az Xboxomat, akkor azért maradt el, mert nem volt hely ugrálni, aztán most, hogy kiköltöztem mamáékhoz aránylag rengeteg részem lenne, már majdnem rá is vettem apát, hogy ezt vegyen nekem karácsonyra, csak kiderült, hogy az Xboxom eredetileg 2009-es, és nem vagyunk benne biztosak, hogy kompatibilis lenne. Apa azt mondta majd utánajár, de ha igen, akkor biztosan beszerzek eggyet, annyira szeretnék már itthon is Just Dancezni.

Betűk 
Ez kicsit random itt hirtelen a sok műszaki dolog után, de nagyon szeretnék olyan kis műanyag/fa(?) betűket amiket ajtóra, falra vagy csak simán könyvtámasznak lehet használni. Ha az a sok dolog megérkezett amiket már elhatároztam, hogy felrakok a falra, és még mindig lesz hely akkor szívem szerint ilyennel tölteném ki, csak az a problémám, hogy semmi értelmes szót nem tudok. A love/hello/saját nevem/stb dolgok olyan sablonosnak tűnnek, meg úgy őszintén semmilyen full random angol szót nem különösebben szeretnék felrakni a falamra (de egyébként magyart se nagyon, bár egész poén lenne mondjuk kirakni azt, hogy káposzta vagy ilyesmi).

Ezeken kívül igazából még jöhetne amúgy egy hangfal, egy projector és akár egy új egér is, de ennyire már nem akarok telhetetlen lenni.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe