日曜日1.9

március 27, 2016

☯ Szereztem pár új könyvet a Kindle-re, de a felét megint nem jeleníti meg, és nem értem miért.


 ☯ Végre feltelepítettük a Silent Hill 3-at, kb 30 percig se jutottunk el, de az irányítástól és a (még kb el se kezdődő) nyomasztó hangulattól úgy megfájdult a fejünk, hogy szerintem egyhamar nem, vagy esetleg sohasem lesz folytatva. (Amit sajnálok, mert tényleg szívesen végigjátszottam volna, nem emlékszem, hogy az 1-nek anno ilyen szar lett volna a vezérlése, úgyhogy lehet ez valami pc-s baki, pedig ráadásul még joystickkal is próbálkoztunk)
☯ Sikerült belenyúlnom pár könyvbe aminek már elkészült a film változata is, úgyhogy az ehavi olvasmányértékelős poszt a hónap végén még tartalmasabb lesz (legalább ezzel ha már alig olvastam valamit), arról nem is beszélve, hogy a nagy feliratkeresgélés közben megtaláltam A 13. történetet is magyarul, azt hittem elsírom magam. Ugyan a film korántsem volt annyira jó mint a könyv, legalábbis történetmesélésileg túl nagyokat ugráltunk és - szerintem - túl sok fontos dolgot hagytunk ki, de a képi világa nagyon tetszett.
☯ Kipróbáltunk 2 új receptet és egyre biztosabb, hogy nem szeretem a tortilla-t.
☯ Bejött LoL-ra a hextech barkácsolás és csodák csodájára egy Justicar Syndra volt az ajándék ládámba, majdnem  kiugrottam a bőrömből.
☯ Puncs puding babapiskótával ♥
☯ Elkezdtem tölteni egy kérdőívet, hogy szeretnénk-e PC-re Tekkent, és kb a 30milliomodik kérdésnél nem tudtam tovább menni, mert nem jelent meg a videó amit meg kellett volna néznem. Kipróbáltam aztán Chromeról is, de úgy se ment, úgyhogy abba kellett hagynom, pedig olyan szívesen végigcsináltam volna.
☯ Megérkezett pár dolog a múlt hónapi rendeléseimből, de az az álomfogó még mindig nem. Szerintem ha most se ér ide már nem is fogok tudni nekik írni, mert már nincs a purchase historymba, anélkül meg fogalmam sincs hogy kell ilyen izét indítani.
☯ Megint bekövette valami NSFW oldal a tumblr-et, de miééért, nem akarok ilyen undorító követőket. 
☯ Voltunk keresztapuméknál névnapozni, és Áron majdnem kinyírt egy üveg tormával. (Házi torma volt, nagyon erős, és mondta, hogy szagoljam meg → beletolta a képembe az üveget, én meg vettem egy kicsit nagy levegőt, az egész felszállt a fejembe, égett mindenem, köhögtem, mint az állat, folyt a könnyem és alig kaptam levegőt. Ki kellett rohannom a mosdóba, mert azt hittem rosszul leszek, de elég nehéz volt így, aztán leültem ott a földre, és kb 6-8 perc után, miután nagyjából összeszedtem magam, jött Áron, hogy ő is beleszagolt, mert kíváncsi volt, hogy csak én vagyok-e ennyire gyenge.... igazából az a legjobb, hogy a legpletykásabb család előtt kellett ennek megtörténnie, úgyhogy már biztos erről beszél a fél a falu, hogy ennyire hülyék vagyunk)
☯ Ezért cserébe rávettem, hogy nézze meg velem azt a cuki yaoi animét amit a múltkor kezdtem el.
☯ Ma pedig az ő mamájáéknál névnapoztunk (csak anyujáék elfelejtették átállítani az órát), és jelenleg olyan hideg van itt lent a szobájában a pincében, hogy mindjárt megfagyok.

Egyébként pedig boldog nyuszit!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe