日曜日 1.10

április 03, 2016

☯ Életemben először megkóstoltam a sonkát kaláccsal, bár nem tudom, hogy ez mennyire nagy szám, csak Áron volt teljesen elképedve amikor mondtam neki, hogy ilyet még nem próbáltam, mert úristen hát mindenki így eszi (tényleg?) de nekem amúgy nem ízlett. Külön-külön tök finom lett volna mindkettő, de így az édes a sóssal hááát... mintha csokit ettem volna chipssel kb.


 ☯ Kukurikuu. Erre keltem hétfőn reggel, ami csak azért volt mókás, mert épp azt álmodtam, hogy nézem a National geographicot és valami felfedező csoportról ment benne adás akik veszélyes állatok fészkeit kutatták fel, éppenséggel pont kígyókét, ketten tanulmányozták a harmadik pedig kint maradt őrködni, és ha látta közeledni az állatot azzal jelzett nekik, hogy elkukurikúzta magát. Áronnak meg nem tudom hogy jött, de elordította magát, hogy kukuriku, én meg akkorát ugrottam és úgy kipattantak a szemeim, hogy hirtelen azt se tudtam hol vagyok. Aztán meglocsolt, elmeséltem neki, hogy majdnem szívinfarktust kaptam miatta, aztán aludtunk tovább.
☯ Papa megismerkedett Áron szüleivel.
☯ Szerdán olyan szinten szarul voltam, hogy hát nagyon. Nem tudom mi ez a havi 2-3 nyakfájás brutál erős fejfájással megfűszerezve, de most már igazán abbamaradhatna. Bár most, hogy teljes legyen még meg is fáztam, alig kaptam levegőt és ha megpróbáltam orrot fújni csak mégjobban fájt mindenem, úgyhogy ez egy kimondottan jó nap volt.
☯ Tehát amíg így szenvedtem megpróbáltam stream nézéssel mulatni az időt, így újra visszajött a kedvem a nightcorehoz.
☯ Nem szeretem a tavaszt.
☯ Mostanában tök rászoktam arra, hogy így hordom a hajam itthon. Sokkal kényelmesebb és tartósabb mint a hajpánt vagy a hullámcsatt.
☯ Facebookon elég sok április elsejei tréfát sikerült hirtelen benéznem, de ez volt a kedvencem.
☯ Apával voltunk kirándulni, utána felvettük a félöcsim és elmentünk a Burger Kingbe. Rávett, hogy másszak be vele a csuszdába, felpakoltam 3 olyan mászókaszerűségre, én mindegyikbe bevágtam a fejem, erre a célnél elkezd bőgni, hogy nem akar lecsúszni, úgyhogy pakolhattam le, ráadásul lefele is mindegyikbe bevágtam a fejem...
☯ Még mindig nem érkezett meg az álomfogó, úgyhogy kezdem újra elveszteni a reményt, hogy valaha is itt lesz.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe