2.26

június 25, 2017


☯ Múlt hét végén és a mostani elején, ahogy írtam, Áronnál voltam. Nem csináltunk semmi érdekeset nagyon, szombaton kicsit összekaptunk, de aztán ki is békültünk, filmeztünk, játszottunk, (felvásároltam a fél ebayt meg aliexpresst) meg ilyenek, csak a szokásos, bár a történelem tanulás az úgy ahogy van, ki is maradt.

☯ Kedden jöttem haza, amikor is megint borzasztóan fájt a fejem, ha papáék nem jöttek volna fel értem, szerintem ott maradtam volna másnapig.
☯ Szerdán Verával kocsikáztunk kicsit, aztán nekiálltunk a tételeknek, mondanám, hogy az egész hetem kimerült ebben, mert tulajdonképpen minden délután órákig tanultunk, szerintem még azzal se túlzok ha azt írom, hogy még az életbe nem "tágítottam a fejem" egyhuzamba 4-5 órán keresztül, és, hogy ez egy piszok unalmas hét volt, de sajnos ez nem igaz.
☯ Először is rájöttem, hogy velem nem árt ha valaki ott van miközben tanulok, és nem azért, hogy a számba rágja vagy ilyesmi, csak, hogy figyeljen, hogy ne kalandozzak jobbra-balra, főleg ne a laptop felé, ne tegyem le 2 perc után a 6 oldalas tételt, hogy megtanultam, meg ilyenek, szóval azt, hogy aránylag az összes tételt 4 nap alatt tök jól megtanultam, azt egy hatalmas pluszként értékelem a hétben (bár abba még mindig biztos vagyok, hogy hibátlanra egyiket se fogom tudni elmondani, szóval még mindig pápá főiskola)
De, szóval sajnos elég sok kellemetlen/rossz dolog is történt a héten:
☯ Csütörtökön, meg úgy már napok óta nem tudtuk elérni telefonokon az albérlőinket, pedig sürgőssen kellettek volna, hogy be tudjuk diktálni a melegvizet, ezért papáék úgy döntöttek, hogy bemennek hozzájuk. Kopogtak, nem nyitott ajtót senki, pedig a szomszédok szerint otthon voltak, megpróbáltak bemenni a kulccsal, de nem nyílt a zár. Egész este holt idegesek voltunk, hogy mi történhetett, nem ilyennek ismertük meg őket, a végén még ki kell őket raknunk meg ilyenek. Aztán másnap jelentkezett és azt mondta, hogy a barátnője most a szüleinél van, ő pedig nonstop dolgozik, csak aludni jár haza, a vezetékes telefont így nem tudta felvenni, a mobilját elhagyta, amikor pedig mamáék ott voltak, aludt és bent volt a zárba a kulcs. Egyébként egész hihető, a mobilosat leszámítva, mert az nekem kicsit a kutya megette a házifeladatomat szintű kifogásnak tűnik, de tulajdonképpen amíg elérhetőek, vigyáznak a lakásra és minden szerződésben foglaltat rendesen teljesítenek, nem nagyon foglalkoztat, hogy amúgy miket csinálnak, szóval végül is ez az eset meg is oldódott.
☯ Másnap kiderült, hogy tök feleslegesen mentünk be múltkor apával a Telenorhoz és az OTP-be, mert bár már csekkett nem kaptam, a számlám semmivel se lett kevesebb, ráadásul még csak le se vonták, ezért utalhattam el magam, ami sehogy se volt olyan egyszerű, mint ahogy így hangzik. Beírogattam az adatokat, közbe folyamatosan elment a net, végül csak elutaltam, de visszajött, hogy sikertelen, kicsit később megpróbáltam újra, akkor elvileg sikeres volt az OTP és a Telenor szerint is, majd 4 perccel később kaptam egy mailt, hogy nem, mégis sikertelen. Itt már kezdtem kicsit mérges lenni, meg kétségbe is esni, mert a fizetési határidő utolsó napja volt, a végén letiltják a számom, ami mivel kb semmire se használom a telefonom annyira nem eget rengető probléma, csak gondolom a felvételi közepén most nem ártana ha el lehetne érni. Beszéltem apával, hogy majd menjen be, mert az ő nevén van, de tegnap meg amikor néztem megint azt írta, hogy sikeres, pedig már semmit se csináltam, úgyhogy most nem igazán értem, hogy mi történt.
☯ Szombaton pedig, hogy még mindig ne legyen teljes a hét érettségi előtti izgalmakból, mama korán reggel elcsúszott, beverte a fejét, és felszakadt a bőre. A nagy jajongására keltem, aztán egyből rohantak is a kórházba, szerencsére nem lett semmi komoly baja, de a röntgenen találtak két pici valamit a fejébe, és most nem akar elmenni további vizsgálatokra.
☯ Azt hiszem kijelenthetem, hogy most nagyon elkezdett zajlani az élet rossz dolgok terén nálunk, még szerencse, hogy az esti játék maratonjainkkal teljesen ki tudom kapcsolni az agyam.
☯  Ma pedig még a villám is becsapott valahova a közelbe... Meg felmondtam Verának az összes tételt, kettő van amit nagyon nem szeretnék kihúzni, mindkettő mostani politika, a többi azt hiszem jöhet.
☯ Az heti zenét pedig még Dave-vhan mutatta valamelyik nap amikor Rabbiton untuk a fejünket (természetesen nem ezzel az elég yaois videóval, de hát khm.. nekem ezzel az aláfestéssel kicsit jobban tetszik), aztán mivel amúgy se hallgattam ezeken kívül semmit a héten, tökéletes lesz ide.
☯  Holnap pedig akkor ha minden igaz, szóbelizek, nem mondom, hogy szorítsatok, mert így is, úgy is az esélytelenek nyugalmával megyek el.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe