日曜日2.5

január 29, 2017


☯ Hétfőn megint voltam vigyázni félöcsire, először igaz annyira nem akartam menni, mert papáék még mindig elég betegek, és nem akartam átvinni neki semmi bacit, de apa azt mondta nyugodtan menjek, mert már úgy is köhög, szóval nagyobb baja már biztos nem lesz. Először egész jól elvoltunk, tv-t nézett, én addig kipróbáltam ezt a Meitu-t, csináltunk közös képet, autóztunk, aztán egyszercsak odament a függönyhöz és letépett pár csipesznyit. Amíg próbáltam valahogy visszarakni, levette a gatyáját, a zokniját és elrohant, itt már gondoltam, hogy valami nem oké, folyamatosan az anyja után sírt, bár az eszembe se jutott, hogy talán lázas, felhívtam apáékat, még vagy egy óra volt mire hazaértek, és szerencsétlen gyerek tényleg 38 fokos volt. Fogalmam sincs, hogy nem vettem észre amikor visszaadtam rá a ruháit, és még így is azt akarták, hogy kedden is vigyázzak rá, de totálisan ki volt zárva, nem tudnék vele mit csinálni ha mégjobban belázasodik vagy ilyesmi.


☯ Így kedden elmerültem a garázs és a kamra sötét bugyraiba, hogy előtúrjam a régi töri könyveimet és füzeteimet, ahhoz képest, hogy mennyire rákészültem, hogy majd órákig fogok jobbra-balra pakolgatni mindent, egyébként nagyon hamar megtaláltam őket, már csak ezért is jó, hogy mindenféle mintás füzeteket használtam, mert így ki se kellett nyitnom, hogy egyből rávágjam, hogy ez az. Egyedül a kilencedikes meg a tizedikes jegyzeteimet nem találtam meg, de azokat még ofő tanította nekünk, akit egyébként imádtam, de borzalmasan nem tudott magyarázni, így ezekkel valószínűleg nem is vesztettem sokat.
☯ Este pedig néztem Resident Evil 7 streamet, pont elcsíptem egy srácot aki éppen akkor kezdte amikor twitch-re tévedtem, de annak ellenére, hogy nekem nem igazán hozta a feelinget, zombik nélkül számomra annyira nem az igazi, kb 40 percnél nem bírtam tovább annyira a plafonon voltak már az idegeim. Nem nekem valók az ilyen stresszes játékok mostanában.
☯ Szerdán úgy terveztem, hogy akkor megyek és beiratkozok az érettségire, de végül mégse jutottam be a városba, így hogy "hasznosan" teljen ez a nap is, rendet raktam meg átselejteztem pár fiókomat, leginkább a zoknikra meg a melltartókra koncentrálva mert azoknál van a legnagyobb káosz, valamint kicsit rendberaktam a követett blogok listáját is itt blogspoton, amik megszüntek vagy már nagyon rég nem volt bejegyzésük azokat inkább átraktam anonim followra.
☯ Valamint kitaláltam, hogy mit szeretnék adni Áronnak valentin napra. Bár februárig mindenképp várni szeretnék vele mielőtt megrendelem, aztán meg izgulhatok, hogy ideérjen, de szerintem, vagyis remélem, hogy örülni fog neki, mert nekem nagyon tetszik az ötlet.
☯ Csütörtökön át is mentem hozzá, lebeszéltem apával, hogy dobjon fel, meg nekik is kapóra jött, mert amúgy is vásárolni szerettek volna arrafele. Először vele is szórakoztam azzal a Meitu-val, aztán rendeltünk pizzát és egész este néztük az LCS-t, meg Resident Evil 7 streameket, bár kifogtunk egy elég srácot aki nagyon tetszett, hogy ennyire higgadtan tudott játszani, de állandóan 20 percekre megállt, hogy reagáljon a chat üzenetekre, úgyhogy én elég hamar el is aludtam rajta. És így, hogy végül egész sokat sikerült látnom a játékból, rájöttem, hogy nem is annyira ijesztő.
☯ Áron viszont még egész sokáig nézte, meg játszott is, úgyhogy pénteken megint megszenvedtem vele, hogy felkeltsem. Aztán végül is megint csak streameket néztünk, meg este egy kis animét. Nagyon szeretek vele csak úgy semmit tenni, főleg ott lent a pincébe, két icipici ablakkal, alig jön le valami természetes fény, olyan mintha erre a pár napra amit ott töltök teljesen megállna az idő és csak mi ketten lennénk.
☯ Szombaton megint jöhettem is haza, de előtte beszélgettünk a szüleivel kicsit, azt még nem mertük felhozni, hogy össze akarunk költözni, de említettem, hogy most szeretnék újraérettségizni és jelentkezni a helyi fősulira, így most Áronnak is elkezdték rágni a fülét, hogy csinálja ő is, igazából örülnék is neki meg nem is. Hosszútávon jobban járna ha lediplomázna valamiből, rövid távon viszont ha tényleg összeköltöznénk és engem felvennének a suliba akkor nem árt ha az egyikünknek van egy normális állása. De úgy is olyan sok a feltételes eset, hogy majd kialakul, hogy mi lesz. (Eléggé parázok amúgy is, hogy nem fogok tudni minimum 75%-os törit írni, akkor meg úgy is lényegtelen részemről a suli)
☯ Ma meg.. hát nem tudom mikor fogom végre megtanulni, hogy abba kéne hagynom, hogy napokig kontaktlencsében alszom, régen nagyon jól bírtam, de mostanában borzalmasan hamar megfájdul tőle a szemem, ebből a szempontból már nagyon vártam szombaton, hogy hazaérjek, de még ma is eléggé fájt, habár azt nem tudom ennek mi köze pl a nyakamhoz, mert az is rákezdett megint, de szerencsére közel se olyan durván, mint szokott, de még így is elég retek napra sikeredett ez a mai.
☯ A heti zene pedig: valamelyik nap régi amv-kat keresgéltem, hogy ihletet adjon, hogy mi legyen az a maradék 18 anime ami 2008-9 előtt készült és meg szeretném nézni idén, és ez az egyik zenéje volt. Borzalmasan elcsapott a hatására a nosztalgia vonat, nem is tudom hányszor hallgattam ezt a számot anno.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe