日曜日 2.2

január 08, 2017

☯ Esküszöm, hogy fogalmam sincs mi történt vagy egyeltalán mit csináltam hétfőn.

☯ Kedden Mercédesznél voltam délelőtt, aztán ebéd után papával bementünk a városba, mert kiderült, hogy az a csizma amit 3 évvel ezelőtt rendeltem Aliról, és borzasztóan szerettem, már alig vártam, hogy idén hordjam, mert tavaly nem volt olyan hideg, hogy kelljen, szóval a lényeg, hogy teljesen váratlanul ért, hogy a bal lábamra valónak le van szakadva az alja... és gondoltam akkor már beszerzek egyet, meg amúgy is rég voltam már vásárolni, elég sok dolgom elfogyott, így meglátogattuk a Müllert, a Jysket valamint a plázát. Átnéztem az összes boltot ahol cipőt lehet találni, és komolyan mondom meglepődtem, hogy sehol nem lehet csizmát kapni. Az hagyján, hogy nincs bennük bélés, de a 90%-a felér a combomig, valamint vagy 20 cm-s sarka van... Olyan rég volt hideg telünk, hogy elfelejtették, hogy nem ártana valami normális, vagy nem tudom. UGG-ok voltak még, amiket egyébként imádok, de azok meg túl hamar beáznak, raádásul eddig az összes olyanomat sikerült szépen kicsámpáznom. Így arra jutottam, hogy rendelek egyet, Ebayen találtam is egy elég jót, és csak 3800 forint volt, már csak abban reménykedem, hogy még aktuális lesz mire ideér. 
☯ Oh egyébként így, hogy elkezdődött az új év, belekezdhettem 2 új dologba is a 101-es listámról, ahogy már múlthéten is említettem az egyik az 50 film egy év alatt, amiről egy már le is ment, a másik pedig a 20 anime. Terveim szerint a havi könyves bejegyzéseket most a filmek fogják felváltani, az animéket pedig még nem igazán tudom, attól függ, hogy fogok velük haladni. (Muszáj már itt is kiemelnem, hogy régebbi animék közül válogatok, mert ezeket a mostaniakat egyszerűen ki nem állhatom.)
☯ Szerdán elkezdtem Áron szülinapi/karácsonyi ajándékát, valamint megint kaptam pár csomagot is, így lassan már tényleg minden megérkezik amit rendeltem novemberbe. Tündét is kérdeztem, ő azt mondta alig kapott valamit. Kezd kiakasztani, hogy valamiért mindig azokkal a pakkokkal van a probléma amiket másoknak rendelek...
☯ Csütörtökön pedig végre megint mehettem Áronhoz, bár majdnem nem jött össze neki a meglepim, mert apuja el akart minket vinni este hamburgerezni, és akkor előbb elment volna fürdeni, és utána nem lett volna időm rá, de kitaláltam minden marhaságot, hogy ne menjünk, így sikeresen meg tudtam lepni, és úgy örültem neki. Közben rendeltünk megint pizzát is, meg animét néztünk, aztán kitalálta, hogy ő majd felvisz a hátán a lépcsőn, már előre féltem az ötlettől, és pont mikor felértünk akkorát estünk, hogy vagy 5 percig nem bírtunk feltápászkodni úgy nevettünk, bár azért örülök, hogy nem tört el semmink, mert teli volt a keze, nem bírt lerakni és ahogy én próbáltam magam leszerencsétlenkedni, elrántottam hátra, úgyhogy hanyattvágódtam, ő meg rám, de nagyon mókás volt, ha valaha lesz saját lakásom tuti szerelek fel egy kamerát az ilyen esetekre. Valamint végre tudtunk csinálni pár közös képet is, bár az ajándékom miatt annyira nem facebook kompatibilis, pedig már nagyon szeretnék vele egy közös profilképet.
☯ Pénteken rá tudtam venni, hogy lolozzon megint, úgyhogy lejátszattam vele a flexible besorolóit, meg megmutatta nekem az Overwatchot, aztán kicsit megharagudtam rá és kb egy-két órát duzzogtam, amit már tök bánok, de kiengesztelésül kaptam egy rakás tiramisut, aztán megfürcsiztünk és streameket néztünk. Végül Yeowannál kötöttünk ki, a kávés tiramisutól jó sokáig fent is maradtunk, én olyan 4 körül aludhattam el, reggel pedig kérdeztem Áron, hogy neki mikor sikerült, így kiderült, hogy ő még aramozott is a streamerrel. Le kellett ellenőriznem op.gg-n mert először azt hittem álmodta, pedig tényleg, nem értem, hogy tudok átaludni ilyen dolgokat.
☯ Aztán végül szombaton jöhettem is haza, komolyan ennél gyorsabban el se mehetne már ez a pár nap, de ha minden jól megy, akkor a következő 3 szabadnapján majd ő fog hozzám lejönni, alig várom ♥
☯ Ma pedig a szülinapja van, úgyhogy innen is nagyon boldog szülinapot Senpai ♥, habár tudom, hogy nem is tudod, hogy blogot írok.
☯ És így a végére még visszatérve a csizma rendeléshez, ma adták fel, úgyhogy már egy kicsit bánom, hogy megvettem, mert biztos vagyok benne, hogy már nem igazán lesz aktuális mire megérkezik, valamint még rendeltem egy asztalinaptárt és egy új szemüvegtokot, és habár még nem merem kijelenteni, de nem hivatalosan mostanában szeretném elkezdeni, hogy 3 hónapig semmit nem rendelek sehonnan, mert úgy érzem most már aztán tényleg mindent beszereztem ami egy jóideig csak kellhet.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe