2.49

december 03, 2017



 Hétfőn abbahagytam a diétát, pont egy hetet nyisszantottam le belőle, hogy meglegyen az egy hónap, de már nem bírtam tovább, kezdtem rosszul lenni a zsíros ételektől, fájt tőlük a gyomrom, és egyébként se vagyok benne biztos, hogy az ennyire egyhangú táplálkozás hosszútávon olyan jó ötlet lenne, szóval aznap már megettem egy kókuszgolyót, a továbbiakban pedig vissza fogok szokni a tejtermékekre és a gyümölcsökre is. A kulcs pedig nem a mértékletesség lesz, mert nem vagyok az a nagy evő, nálam inkább az a baj, hogy mindig késő este eszek, lefekvés előtt pár órával, erről kéne leszoknom, de szerencsére nem csak "kudarc" ért hétfőn, apával voltunk egy-két helyen és végre sikerült engem is bejelenteni az új házba, aztán papával vásároltunk karácsonyi dekorációkat, utána átmentünk Ernőhöz, aki pedig összeírt nekem pár hasznos információt a cégéről a beadandómhoz.
☯ Kedden szó szerint egész nap tanultam, a hercegnős motivációs levelemet ki gondolta volna (ez egy elég erős irónia akart lenni) de nem fogadta el a tanárnő, úgyhogy reggel gyorsan írtam neki egy másikat, majd nekiálltam begépelni a dolgokat abból amit Ernő adott nekem, kb a háromnegyedénél kicsit megakadtam, úgyhogy áthívtam a Verát, hogy segítsen, mert majdnem pont ugyan ezeket tanulta kb 10 évvel ezelőtt, amíg nem jött addig elkezdtem kimásolni a füzetembe az órai pdf-t, mert elég kinyomtathatatlan állapotban volt, mikor megérkezett 2 órán keresztül a beadandómat írtuk, aztán pedig folytottam a másolást amivel este fél11-re lettem meg. Ennyit iskolai dolgokkal szerintem még az életben nem foglalkoztam egyhuzamban.
 Szerdán ugyan ezt csináltam, csak fél1-től fél8-ig, és végül pár lap híján tele írtam egy A/4-es füzetet.
☯ Csütörtökön délelőtt volt a nagymosás egyik fele, aztán délután kicsit fájt a fejem, de elkezdtem tanulni azt a sok mindent amit kikörmöltem.
☯ Pénteken délelőtt Mercédesznél voltam, aztán papáékkal elmentem bevásárolni, majd sétáltam egyet a tón, a délután további részében pedig folytattam a vizsgára felkészülést, de azt hiszem eléggé az esélytelen nyugalmával fogom szombaton megírni.
☯ Nagyon zsúfoltra sikerült most ez a hét, amikor volt egy kis szusszanásnyi időm, akkor sürgősen próbáltam megnézni a havi 4 filmem, valamint befejezni az aktuális animém és könyvem, úgyhogy most igazán nem jelenthetem ki, hogy bármennyire is unatkoztam volna, ami nem mondom, hogy rossz volt, de azért annyira jó se, és már most úgy néz ki, hogy az egész decemberem és a fél januárom be van táblázva, ami nagyon szokatlan lesz.
☯ Szombaton suli volt, első órába megírtuk a vizsgát, ami tök egyszerű lett volna ha legalább egy nappal többet tanultam volna rá, így nem hiszem, hogy összeszedtem belőle egy hármast, szóval mehetek majd mégegyszer.
☯ Ma pedig délelőtt befejeztem a nagymosás másik felét, aztán végre feltettük a kertbe a díszeket és a világítást, meg befejeztem Lolba a küldetéseket.
☯ Annyi klassz számot találtam most heti zenének, de, hogy aktuálisak maradjak, itt a legújabb Lolos videó, juhuu.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe