3.4

január 29, 2018


☯ Hát ez egy rettenesen unalmas hét volt, a vasárnapi plázázás ráadásul tök meg is kavart egy darabig, hogy milyen nap van, már a vizsgákra se kellett készülnöm, úgy volt, hogy Áronnál leszek a hét második felében, az se jött össze, nem is bánom, hogy végre vége.
☯ Szóval kezdődött a hétfővel, amikor abszolút semmit se csináltam, csak örültem, hogy nem kell tanulnom, végre nem fáj a fejem, és van egy nyugis napom otthon, amit végül azzal töltöttem, hogy próbáltam normális képet csinálni a fekete hajammal.
☯ Kedden Áron valentin napi ajándékán gondolkoztam, és végül arra jutottam, hogy maradok annál ami tavaly volt, és ismét japán édességeket fogunk kóstolgatni. Átnéztem pár lehetséges oldalt ahonnan beszerezhetném az adagunkat, de végül ismét a Blippo mellett döntöttem, mert ott legalább ingyenes a posta. Ha sikeresen megérkezik akkor mindenképp írok róla idén is egy beszámolót.
☯ Szerdán délelőtt Mercédesznél voltam, aztán papával bementünk a városba bevásárolni, arra jutottam, hogy ismét elkezdek "fogyókúrázni", aztán este pedig Veránál voltam, nála megvacsiztunk, aztán elmentünk tettünk egy kisebb falukört.
☯ Csütörtökön le akartam játszani lolba a besorolóimat, de nincs az az isten, bugos szar az egész játék, nyomom a zhonyat, mint a hülye, és az egész gamebe egyetlen egyszer se ment ki, szóval oké... tényleg nem tudom miért szórakozok én még ezzel.
☯ Pénteken apához mehettem volna falmatricát ragasztgatni, de nem nagyon volt kedvem, kitaláltam, hogy majd kitakarítom a szobám, de abból se lett semmi, úgyhogy inkább mégis befejeztem a besorolókat, amit amúgy jól elcsesztem, és 3-7-el silver5 lett belőle, szóval megint kezdődhet a létramászás.
☯ Szombaton Zsófival találkoztunk volna, akartunk csinálni farsangi fotózást, punkok lettünk volna, de nagyon hülye idő volt kint, úgyhogy halasztottuk ezt is.
☯ Vasárnap pedig semmi, loloztam tovább.
☯ Igazából kedvem se nagyon volt kitenni ezt az összefoglalót, mert annyival el tudtam volna intézni, hogy egész héten olvastam, animéztem és játszottam, a szerda kivételével, amit egyébként csak magamnak köszönhetek, hogy ilyen unalmas volt, de most valahogy azért jól esett kicsit, ezzel a bejegyzéssel se sok kedvem volt foglalkozni, azért is kerül csak ki így hétfőn.
☯ Heti zene pedig, még jó. hogy múlthéten találtam egy csomó jót, mert most még azt se hallgattam, úgyhogy ez egy múlthéten felfedezett kedvenc.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe