DIY kalaptartó

április 12, 2017

Hű, az ehhez felhasznált egyik alapanyagot még vagy novemberben megrendeltem, elég későn is kaptam meg, aztán pedig kedvem nem volt hozzá, így most pár hete sikerült végül végre megalkotnom. Biztos rengeteg hasonló ötlet van Pinteresten, meg akárhol máshol is, de nem kerestem rá, szóval szeretek úgy tekinteni erre az egészre, hogy teljesen én találtam ki, ez pedig ahogy a címből is látszik egyébként, nem más mint egy kalaptartó.




Hozzávalók:
  • Képkeret (Nálam 50×70 cm)
  • Öntapadós fogasok
  • Képek/újságok, dekorszalag vagy bármi a díszítéshez
  • Olló
  • Ragasztó
  • Meg ami még eszetekbe jut
Az utóbbi időben elég sikeresen felhalmoztam pár kalapot, és még szeretnék is minimum egy bordót, csak tárolni nem igazán tudom őket hol. A képkeretet pedig már 2015 óta rakosgatom jobbra-balra, mert igazából már akkor se volt ötletem, hogy mire használjam amikor hirtelen felindulásból megvettem, aztán egyszercsak eszembe jutott, hogy ezt a két dolgot összekombózhatnám, amolyan két legyet egy csapásra címen.
A dekoráció nem különösebben volt megtervezve, annyit tudtam, hogy szeretném ha rá lenne írva, hogy "Bad hair day" a többit pedig rögtönöztem mindenből amit találtam a szobámba. Így végül rákerült pár kép amit a nem létező parafatáblámra szántam (végül elvetettem az ötletet, hogy felszögeljem, mert nem láttam értelmét, hogy ilyen random illusztrációkat rakjak rá), és egy kis hangulat emelő dekortapasz.
Ha összeszedtük a hozzávalókat akkor tulajdonképpen semmi más dolgunk nincs, csak kivagdosni és felragasztgatni belülre a képeket, majd az üvegre a fogasokat.

Hát nekem tényleg teljesen random lett minden ami rákerült.

Kicsit először sajnáltam erre befogni a keretet, de sokkal esztétikusabb ha egy ilyen dologra akasztom a dolgaimat, mintha csak simán fogassal a falra, arról nem is beszélve, hogy így legalább a festéket se fogom ledörzsölni. Kellemesen elférnek rajta a kalapjaim, jelenleg 4 darab, de az se lett volna baj ha egy kicsit nagyobbat vettem volna, a fogassal ugyan ez, az akasztója megfelelő nagyságú viszont a szöge elég keskeny, így kicsit nehézkes rájuk feltenni a fejfedőket, de ha sikerült akkor nem esnek le, szóval nem olyan vészes.


Összességében én meg vagyok vele elégedve, remélem nektek is tetszik ^^ Teljesen random, de aránylag mutatós, és kalapoknak vagy bármi más felakasztható dolognak úgy érzem tökéletesen megfelel.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe