日曜日 2.16

április 16, 2017

☯ Múlthéten a nagy Imvuzás közben kifelejtettem, de egyébként 7.-én, pénteken ért véget az egy hónapos "minden nap megiszok egy üveg vizet" elhatározásom. A másfél literesek kimondottan a jól estek, a kettővel viszont már meggyűlt a bajom rendesen, viszont továbbra is próbálom teljesíteni, mert azt hiszem sikerült beleépítenem a napjaimba, és érzem jótékony hatását is.


☯ Hétfőn elkezdtünk nagytakarítást csinálni, már nagyon vártam, csak így random utálok rendet rakni, de amikor így egybe nekiállunk és minden csillog-villog az annyira jó.
☯ Kedden átjött a Vera, mesélt pár új fejleményt az eksüvővel kapcsolatban és már tényleg annyira izgatott vagyok, azt mondjuk nem mondom, hogy várom, mert pont előtte 3 nappal lesz a töri ami valószínűleg eléggé le fog lombozni, de legalább lesz majd ami talán felpezsdít utána, valamint apával este elmentünk gyrost enni, azt mondta ha megkóstolom az alkoholmentes sört kapok desszertet is, borzalmas volt és még édesség se fért belém... de kaptam előrehozott névnapi ajándékként egy tartásjavító párnát.
☯ Szerdán végre majdnem 3 hónap után bejutottam a városba, először a Müllerbe mentünk, aztán a plázába, ahol találtam szandit a koszorúslány ruhámhoz, annyira szép, és "jó magas" is leszek benne mert telttalpú, aztán papáék még kimentek a piacra meg be az Intersparba aztán elmentünk kajálni, de papát hívta valami emberke, hogy kint van nálunk és vinne nyulat, úgyhogy siettünk haza, mire megérkeztünk már a Veráék is ott álltak és ránk vártak, tök vicces, hogy amikor otthon vagyunk alig jön valaki, amikor meg egyszer elmegyünk sorban állnak hozzánk. Miután mindenki elment visszamentünk papa vérvételeredményéért aztán pedig a Tescoba és a papírboltba. Egész este rettenetesen aludtam, úgyhogy mikor ismét hazaértünk olyan 4 körül ki is dőltem, de lelkiismeretfuldalásom volt, hogy nem töriztem, így megpróbáltam az ágyból fekve, és kajak több mindent megjegyeztem, mint eddig, bár nem értem mi az összefüggés...
☯ Csütörtökön Mercédesznél voltam, aztán délután egész sokáig a Veránál, mert hétfőn egyébként látta, hogy egy ilyen nagy kutya széttépett egy kicsit, és olyan lelkiismeretfuldalása volt, hogy nem tudott segíteni annak a lánynak, meg minden tiszta vér volt meg ilyenek, hogy egyedül volt otthon és nagyon rosszul volt, szegény most tök elkezdett félni a kutyáktól.
☯ Pénteken már semmi különös nem volt, igazából azt terveztem, hogy átrendezem a szekrényem, hátra rakom a téli cuccokat, előre a tavaszit meg ilyenek, de az időjárás ezt még nagyon nem akarja, úgyhogy helyette megírtam nagyjából pár posztot a blogra.
☯ Szombaton sütöttünk sütit az ünnepre, én a kedvenc kekszesemet amit októberbe csináltam először, Áronnak pedig krémest, annak a tésztáját kicsit elrontottam, de amúgy finom, meg mamáék is még csináltak párfélét.
☯ Mivel most itt van Áron heti zenét nem tudtam keresni, de összedobtam egy kezdetleges új kinézetet Darkunak, így most ő van a képen ^^ (még nincs teljesen kész, mindenképp barna szemet szeretnék neki, és esetleg még pár kiegészítőt, meg pont nem látszik milyen cuki szoknyája van :c)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe