League of Legends - Skins 2

december 29, 2016

Ahogy tavaly, idén is összefoglalom, hogy milyen skineket sikerült beszereznem ebben az évben. Talán kicsit betegesnek tűnhet, hogy lassan már minden hőshöz van akikkel játszom, de mindegyiket kb abból az rp-ből vettem amit még tavaly karácsonyra kaptam Árontól (mindig megvárva a leárazásokat), néhányat pedig a Hextech ládázásból sikerült kiváltanom. A nevükre belinkeltem a spotlight videójukat ha esetleg kíváncsiak vagyok, hogy hogy néznek ki a játékban.


Először nagyon nem szerettem ezt a Miss Fortune skint, mert szerintem borzalmasan csicsás, és 1350 rp-ért semmiképpen se vettem volna meg soha. Még akkor se ha 50%-os leárazáson futottam volna bele, de így, hogy az év eleji Holdünnep boltomban 60%-al olcsóbban vesztegették, már igencsak elgondolkoztató volt. És mivel itt van, láthatjátok, hogy végül elcsábultam. Egy idő után megszoktam azt a szín- és hangkavalkádot ami hozzá járt, és eléggé meg is szerettem, bár igaz, hogy ezzel már két kinézetem is van hozzá, de néha jól esik átváltani az egyszerűbbre. 

Ez már a harmadik skinem volt Ahrira, de szintén a Holdünnep boltomban találtam potom 70%-al olcsóbban, így nem bírtam ellenállni. Tisztán emlékszem amikor az első kinézetemet vettem rá, Stefi mondta, hogy neki ez tetszik a legjobban, mert olyan kpoppos, én meg, megint előadtam a szokásos szöveget, hogy ez nekem annyira nem, főleg a magassarkú miatt, de miután végül megvettem és saját magam kipróbáltam, eléggé megszerettem. Olyan sokáig viszont nem tartott a viszonyunk, mert kezdtem megtapasztalni, hogy miért hívják nagyon sokan csak Pornstar Ahrinak, így inkább visszatértem a tavaly ajándékba kapott Challenger Ahrihoz.

Annie-re ez a második kinézetem. Tavaly írtam, hogy a piroskásat mennyire szeretem, bár inkább csak a töltőképernyőjét, ami így is volt, de aztán az újításig annyit játszottam vele, hogy baromira meguntam, ez meg pont le volt árazva, így megvettem. Nagyon nagy felüdülés volt, hogy minden spellje kék és nagyon cuki pofija is van a játékban.

Braumra a tavalyi új ranked szezon elején voltam rákattanva, sokat játszottam vele, bár igaz, hogy először nem ezt a skint szerettem volna, mert Áronnak is ez van meg, de a másik kettő viszont nagyon nem tetszik. (Ráadásul ettől aramon a porónak cuki kis narancssárga bajsza lesz)

Tény, hogy Tristanahoz jár egy alap ingyen kinézet, de mivel az is mindenkinek megvan, olyan mintha nem is skin lenne szerintem. (Ráadásul az régi töltőképernyője is borzalmas volt, bár az új az nagyon zabálni való) így amikor ezt megláttam 260 rp-ért leárazva úgy döntöttem, hogy miért is ne. Nem igazán vannak másabb effektjei mint az alapnak, de az a kalózkalap és szemkötő rettentően cuki.

Nem tudom, hogy itt blogba említettem-e, de amúgy majdnem egy évig "sírtam" ezért a skinért, és egyszerűen nem akarták leárazni. Már egy csomóan felajánlották, hogy megveszik nekem, de mindenkit lebeszéltem róla, hogy nekem is van rá rp-m, csak nem vagyok hajlandó megvenni teljes áron. Végül nem tudom eldönteni, hogy szerencsémre vagy szerencsétlenségemre, de kiderült, hogy áprilisban lesz féláron, viszont őt kaptam ki a hextech barkácsolásból még annak a hónapnak az elején és így ingyen ki tudtam váltani. Azóta már elgondolkoztam rajta, hogy nem-e lett volna jobb ötlet hagyni, és betörni valami drágább skinre, és amúgy pedig olcsóbban megvenni. Hosszútávon lehet jobban jártam volna. De végül is a lényeg, hogy megvan és imádom.

Ashe-re (nyilas) szerintem magamtól nem vettem volna kinézetet, de egyik este unalmamban megleptem magam egy zsákbamacskával és ő volt benne. Tulajdonképpen elég jól néz ki, de még jobb lenne ha nem a szokásos jeges nyilakat lövöldözné, hanem legalább átszínezték volna pirosra vagy ilyesmi. De ez a skin indított el azon az úton, hogy nagyon megkedveljem a hőst.

Bevallom ettől a kinézettől sírva tudnék fakadni, még annak ellenére is, hogy ingyen volt. A hextech barkácsolásból nyitottam egy Koi Nami-t, egy TPA Nunu-t és egy Kalóz Fiddlesticks-et, utána pedig vagy 3 ládán keresztül csak hősöket, és mivel úgy voltam vele, hogy valószínűleg úgyse fogok semmilyen normálisan kinézetet kapni (így betörni felesleges őket), és 3 rankedemet is egy Nunu cseszte el, így látni se akartam azt a skint, elrolloltam őket, és ezt kaptam. Játékba talán valamivel jobban néz ki, de ez a töltőképernyő iszonyatosan borzalmas.

Az első skinem amit hextech ládázással sikerült normálisan kiváltanom. Alapból 1350 rp-be került volna, úgyhogy beletelt egy kis időbe mire sikerült kiszednem, és jópár másik kinézetet feláldoztam érte, de hálisten egyikért sem fáj a szívem, ezt viszont vétek lett volna bent hagyni. Ahogy olvasgattam a kommenteket sok helyen azt írták, hogy a hős átalakítás után hazavágták ezt a skint, mert pont a régi passzívja miatt volt nagyon jó, de ahogy utánanéztem, nem. Nekem nem hiányozik az a morbid zombi szerű izé a végére amikor meghal. (és az új passzívja szerintem amúgy is sokkal jobb)

Ezzel a Lux skinnel nagyon nagyon sokáig úgy voltam, hogy nem kell, mert ronda. Természetesen nem a játékban, mert ott kis cukorfalat, hanem a töltőképernyője. Egyébként még most sem tetszik, mert olyan az arca - szerintem - mintha Miki egeret összegyúrták volna egy lóval, de amikor megláttam, hogy le van árazva félretettem azt a rossz szokásom, hogy a splashart alapján döntök és lecsaptam rá. Azóta is imádom, főleg mióta újítottak is rajta kicsit és még "repül" is.

Nem vagyok egy nagy Sivir player, de kedvelem, és ha bár normálon annyira nem, de aramon sokszor megkapom így arra gondoltam, hogy ezzel a leárazva 260 rp-s skinnel meglepem magam. Ennyiért szerintem bőven megérte, főleg, hogy számomra a többi skinje se olyan nagy szám, ennek viszont nagyon tetszik a töltőképernyője (Igen, már megint az a fránya splash art), ráadásul elméletileg Xena ihlette, kiskoromban pedig nagyon szerettem azt a sorozatot.

Ez a skin egyeltalán nem volt betervezve, annyira nem, hogy előtte két perccel vettem meg magát a hőst. Hogy jobban be tudjam osztani az Árontól kapott maradék rp-met, írtam egy skin wishlistet, igaz azon ez is szerepelt, de nem olyan rég volt leárazva és nem számítottam rá, hogy idén még szerencsém lesz hozzá féláron. Először nem is foglalkoztam vele, mert gondoltam nem olyan sűrgös, aztán miközben spectateltem láttam valakit ezzel a kinézettel és mégjobban megtetszett, aztán úgy voltam vele, hogy ha aktuális még a leárazás akkor megveszem. És az volt. Így megvettem.

A wishlistem többi tartalmára visszatérve, a legtöbb skin olyan amit még idén adtak ki, úgyhog csak jövőre lesznek féláron, akad pár olyan ami jelenleg nem kapható, némelyikhez még nincs meg a champion és nem is szeretném őket egyenlőre megvenni, és végül néhányat elterveztem, hogy mindenképpen hextechből szeretném összehozni, akármeddig fog is tartani.

És akkor Zyra-n kívül itt is lenne a többi Hextech-es szerzeményem. Az augusztus első hetében megjelent projectes cucc nagyban megkönnyítette a dolgomat, a maradék rp-met fel is áldoztam ládákra, és szerintem ár-érték arányban aránylag jól jártam.

Olafra az életbe nem gondoltam volna, hogy fogok kinézetet szerezni, nem is játszottam vele soha, de amikor ezt kinyitottam, már tudtam, hogy muszáj lesz kapnom az alkalmon megszereznem ingyen. Legendás kinézet, ami rendes pénzbe kb durván olyan 4000 forintba fájna. Maga a skin igazából nem is olyan nagy szám, de az amiket mond még magyarul is haláli. ITT meg tudjátok hallgatni. A halál szövegei a kedvenceim, "ouh, ez de béna!"

Varusra inkább még tavaly szerettem volna valami kinézetet szerezni, és igazából kb ez kivételével az összessel szimpatizáltam is, aztán végül ezt nyitottam ki, megnéztem skin spotlight-on és megtetszett, ráadásul ingyen bolond lettem volna bent hagyni. Mondjuk engem inkább Shenre emlékeztet, és szerintem kicsit "fiús", legalábbis a katonai mintás cuccok meg ezek tőlem távolabb nem is állhatnának, de a hazateleportálási animációja nagyon megfogott.

Konkrétan a sokadik Ahri skinem, de pont a szülinapom körül jött ki, és borzalmasan bezsongtam miatta. Ha rajtam múlt volna biztos megvárom a leárazást, de végül is megkaptam Árontól szülinapomra ♥ Annyira imádni való, az az egyetlen kicsi bajom van vele, hogy szerintem picit túl sötét a bőre játékban.

Az ingyenes Kayle skin amit mind megkaptunk. Nem vagyok egy nagy Kayle player, így még nem próbáltam ki, párszor volt hozzá szerencsém mások által, és az a szirénázás kimondottan idegesít, de hát ajándék lónak ne nézzük a fogát. (végül is amíg nem kezdték el osztogatni aránylag ritka és drága skin volt)

Ezt az Orianna skint még régebben nyitottam ki hextechezés közben, kacérkodtam is a gondolattal, hogy ki kéne váltani, de csak tologattam és tologattam, majd végül a világbajnokság alatt úgy döntöttem jó móka lenne ezzel játszani. A töltőképernyőjén ez a póz annyira cuki, de valahogy azt a térdnadrág - bokazokni(?) kombót nem igazán tudom rajta hova rakni.

Hát sose voltam egy nagy Morgana játékos, de ezt már amúgy is említettem párszor, viszont ez a skin, főleg a denevér effektusokkal megvett kilóra, és mivel időszakos, meg alapból feltett szándékom volt vele megszerezni a lvl7-et, úgy döntöttem meglepem vele magam, és azóta se bántam meg, ráadásul a lvl7-es emblémámmal nagyon epic. 

Szeretem Maokait, de mivel se topon, se jungelbe nem vagyok otthon, így ritkán kerül a kezeim közé. Kedvenc kinézetem hozzá a Meowkai, de nem bánom, hogy idén már én is azok közé tartozhattam akik megkapták ezt a skint ingyen, a sok negatívkodás ellenére szerintem szép, ráadásul a hazateleportálási animációja annyira aranyos. 

Hát, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor pickeltem ki magamtól, de kinyitottam egy ládából, és rájöttem, hogy nagyooooon szeretném, meg mivel betörni valóim is akadtak dögivel, kiszedtem. Egyébként azóta se jázszottam még vele, de várom a pillanatot amikor eljön az én időm.

Szintén hextechből, habár magamtól biztosan nem szedtem volna ki, mert valljuk be, elég borzalmas, viszont pár hete mikor Áronnál voltam, rollolt 3 skint és kapott egy Vérkő Taricot, ami annyira meghozta nekem is a kedvemeet ehhez, hogy kipróbáltam én is a szerencsém, és kaptam ezt a... valamit. Yey~
Mivel Lulu az egyik nagy szerelmem, nem volt kérdéses, hogy előbb vagy utóbb muszáj lesz megszereznem ezt a kinézetét, de kimondottan örülök neki, hogy szintén ládázásból került hozzám, habár még egy Project Yi-t is betörtem hozzá, de egyeltalán nem sajnálom, nem szeretem a Project skineket, ez viszont egy álom ♥

Ha minden igaz, akkor ennyi. Most is kaptam egy kis rp-t megint Árontól karácsonyra, de még nem tudom mit szeretnék belőle, egy Star Guardian Jinxet mindenképp, de olyan drága, úgyhogy még reménykedem benne, hogy esetleg kinyitom ládából, azt a néhányat amit pedig még jó lenne megszerezni, biztos, hogy csak egy leárazás keretein belül fogom, mert nem vagyok hajlandó értük kifizetni a teljes árat, ha nem muszáj, tudom, hogy ez után a poszt után nem úgy tűnik, de azért még nálam se mentek el teljesen otthonról.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe