Ebay + Ali 1.0

február 23, 2016

Utálom, hogy ha valamit megfogadok legtöbbször képtelen vagyok betartani. A múltkori kicsit nagyobb rendelésem után azt mondtam, hogy egy időre leállok, és maximum majd még a parókának fogok egy tartót szerezni, ahhoz képest még pluszba ezek sikerültek az elmúlt másfél-két hétben:


Ebay:

Az említett paróka tartó. Először úgy voltam vele, hogy nem kell, mert van egy régi műanyag babám aminek a fejére elég jól passzol, és amúgy is a szekrény tetején tartom tehát, még útban sem lenne. Ebből aztán az lett, hogy rátettem kipróbálni, visszaraktam oda fel, és a nagy tömeg miatt hagyján, hogy leborult, de legalább még a falat is leverte. (szerencsére a szekrény pont takarja, úgyhogy nem látszik) Tehát arra jutottam, hogy inkább megveszem ezt pár száz forintért, minthogy valami nagyobb és láthatóbb sérülést okozzak a falban. Először rendes fejet szerettem volna, mert olyan jól elképzeltem, hogy kis cuki lesz, teszek rá műszempillát meg ilyenek, és nem is voltak drágábbak, mint ez az "izé", de olyan szinten csúnyák voltak, hogy inkább ez mellett maradtam.

Ez a fülbevaló kicsit érdekes sztori szerintem. Emlékszem amikor jó pár évvel ezelőtt nagy divat volt, akkor soha nem tudtam volna elképzelni, hogy valaha is vennék ilyet, aztán úgy el is tűntek a boltokból. (Ráadásul egy idő után nagyon elkezd fájni a fülem a bizsu fülbevalóltól, úgyhogy egy ideje hiába szeretem megint a tollas dolgokat, valahogy ilyen formában eszembe se jutottak) Aztán múlt hónapban voltam természetgyógyásznál, és bekente a végén a nyakam a szokásos mentolos krémmel, plusz tett rá valami fehér papírkendőt, hogy ne legyen olyan a hajam meg a ruhám. Már el is felejtettem, hogy rajtam van, amikor papával hazafele menet még beugrottunk a plázába, és amikor felpróbáltam egy felsőt pont úgy gyűrődött fel, mintha ilyen fülbevalóm lett volna. Tök megtetszett, aztán itthon egyből kerestem is, hogy lehet-e még kapni.

Ez az ékszertartó szerelem volt első látásra, nem csak azért mert madárkalitkás, hanem azért is mert falra való, és jelenleg nagyon meggyűlik még mindig a bajom azzal, hogy mivel töltsem ki ezeket a baromi nagy üres részeket.

Az ékszertartó mellé úgy gondoltam, hogy tényleg visszarakom a paratábláimat is. Először mindenhol fehéret kerestem de rájöttem, hogy valószínűleg olyan nem is létezik, átfesteni meg nem akarom/merem az enyémeket, mert egyrészt szerintem csúnya lenne, másrészt ha a parafás részét is befestem, akkor abba ha beletűzök valamit valószínűleg le is fog pattogni, úgyhogy arra a megoldásra jutottam, hogy megoldom ezzel a dekortapasszal(?) ilyen fehér-szürke kombinációban. Bár azt majd még el kell döntenem, hogy csak a keretet akarom-e bevonni ezzel, vagy valahogy az egész táblát. 

Ezeket a fogasokat elsősorban az álomfogóhoz (ha megérkezik végre) és az ékszertartóhoz rendeltem, mert sokkal jobban mutat ha nem egy csúnya szögen lógnak hanem ilyenen, ráadásul ez a felhős minta hangulatban is nagyon jól passzol az álomfogóhoz és a kalitkás ékszertartóhoz is.

Aliexpress:

Ez egy körömlakk Kokeshi babához hasonló kivitelezésben. Tulajdonképpen még 1 dollárba se került, úgyhogy a lakkal nincsenek nagy reményeim, nem is azért vettem, csak gondoltam cuki dísz lenne ennyiért valamelyik polcomon.

Végre egy aránylag normális és hasznos dolgot is sikerült rendelnem. Még valamikor nyáron (azt hiszem azokról nem írtam) rendeltem egy csillagot amit a kádban a lefolyóra lehet rakni, hogy ne menjen le rajta az összes haj. Amikor viszont kiköltöztem mamáékhoz otthon felejtettem, és talán  már egy hónapja is itt laktam amikor eszembe jutott, hogy baromira nem ártana kihozni, de addigra már egy pöppet sikerült eldugítanom a lefolyót, és annyira zavar, hogy remélem ezzel majd ki fogom tudni kukázni a dolgokat.

És végül most már egy időre tényleg remélem, hogy az utolsó rendelésem (bár szeretnék még cicacsengőt, és párnahuzatot se vettem azóta se, de pszt) ezek a csipeszek. Őszintén szólva nekem annyira nem tetszik ez a képeket a falra csipeszelünk dolog, mert olyan lerágott csont már, de veszteni nem vesztek vele semmit ha kipróbálom, aztán hátha olyan jól fog mutatni a falon, hogy meg is fog tetszeni.

Mindenesetre ezek is kicsit érdekesek lesznek, egyrészt mivel most a papáék címére kértem őket, másrészt pedig írt a paypal, hogy újítsam meg a kártyám, mert lejárt, de azt már egyszer megcsináltam, és ezekszerint rosszul, most alkottam vele megint valamit, úgyhogy nagyon remélem, hogy mindent sikerült normálisan kifizetnem.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe