日曜日 1.3

február 14, 2016

Múlthéten olyan jól össze tudtam szedni a héten történteket, mert akkor minden este leírtam amit szerettem volna, aztán elmentettem piszkozatba, de ez most teljesen kiment a fejemből, úgyhogy ez egy elég szegényes lista lesz. 


☯ Hétfőn attól függetlenül, hogy ki sem mozdultam a lakásból tök szociális napom volt... Facebookon. Egy kép alatt tök jól elbeszélgettünk, de aztán hamar rájöttünk, hogy a LoL-on kívül nem különösebben van közös témánk.
☯ Közben egyébként folyamatosan leveleztem a supporttal, hogy miért nem tudok még mindig játszani, ők ugye azt írták, hogy a netemmel van baj, és az biztos, hogy elég retek, de az igazi probléma, egy winamp skin volt... bár azt még mindig nem értem, hogy attól, hogy tudott meghülyülni egy egész játék, de azt letöröltem, meg a LoL recordert, és utána rendesen működött.
☯ Úgyhogy le is játszottam a besorolóimat, annak ellenére, hogy mindenkinek azt hangoztattam, hogy nyárig nem akarom.
☯ De amúgy nem is kellett volna... (erről majd akarok egy külön bejegyzést) Csak sajnos az ilyen normal statjaim mindig félrevezetnek:
☯ A Kindle-met is nézegettem, hogy miért nem jelenít meg egy rakás könyvet, többek között kb pont azokat nem amiket a legjobban el szeretnék olvasni, átkonvertáltam őket más formátumba és most már a legtöbb jó, meg le is selejteztem azokat amiket már elolvastam, úgyhogy most szép rend van rajta, meg a gépemen is a hozzá kapcsolódó mappában.
☯ Aztán egyik este sikerült rávennem magam, hogy egyedül megnézzek egy filmet (tudniillik nem vagyok egy nagy filmnézős típus, sőt...) A Hamupipőkére esett a választásom, és vagy 10 percnek el kellett telnie, mire rájöttem, hogy ez nem a Csipkerózsika. (Ezt a kettőt angolul meg magyarul is mindig keverem)
☯ Pénteken megint rámjött a suli undor, úgyhogy ellógtam az órát, múlthéten nem írt hiányzókat, gondoltam hátha most se fog, de nem jött be...
☯ Szombaton meg sikerült le is betegednem, papáék már két hete köhögnek meg fáj a torkuk, most már nekem is, bár hálisten nem olyan vészes.
☯ Újra egész sokat beszélek az egyik régi Imvus bátyusommal, és olyan mókás.
☯ Amíg nem működött a LoL, végiggondoltam, hogy tök jó lenne ha más játékok is lennének a gépemen, és mivel egyébként én jobban szeretem a single playereket, összegyűjtöttem párat, és letöltettem Áronnal, ha minden jólmegy jövőhéten meglesznek, aztán ha elindulnak meg minden oké velük, akkor azokról is szeretnék majd külön írni.
☯ Még mindig nem jött meg egy cucc Ebayről, pedig már csak az hiányozna, hogy arról is meglegyen a bejegyzés, grrr.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe