日曜日 1.4

február 21, 2016

☯ Hétfőn voltunk apával az Ikeába, mert ott van olyasmi fotel amit kinéztem a Jyskbe, csak annyi különbséggel, hogy ott 20 ezer körül van, itt meg 8990 ft.

  ☯ Aztán ha már ott voltunk vettünk pár kacatot is, meg ettünk, még mindig annyira imádom azt a mandula tortát, hogy simán el is tudnám magam sírni rajta, de komolyan.
☯ Utána meglátogattuk a másikat papámat este hazafele jövet.
☯ Annyira kényelmes az a fotel, hogy egyik délután együltömben kiolvastam rajta egy könyvet.
☯ Megkaptam pár rendelésemet is ami még apánál volt, és azokhoz a Hello Kitty-s fülekhez olyan iszonyatosan cuki háttérképet találtam, hogy elolvadok.
☯ Tök jó, hogy megjavult a LoL-om, mert így legalább megint eljutottam arra a szintre, hogy le is töröltem. 
☯ Először találkoztam az új házirovosmmal. (Aki egyébként nem annyira új, szerintem már lassan egy éve, hogy hozzá vagyok bejelentve, csak még nem voltam beteg)
☯ Papával elmentünk együtt a Burger Kingbe, csirkés whooppert ettünk, és tök ízlett neki. 
☯ Szerdán és pénteken is ellógtam a sulit.
☯ Az álomfogót még mindig nem kaptam meg, úgyhogy pénteken írtam nekik, azt a választ kaptam, hogy várjak még 10 napot, és ha addig se érkezik meg, írjak újra.
☯ Viszont megint rendeltem pár másik dolgot is, ha a múltkoriakkal együtt összejön annyi mielőtt ideérnének, akkor majd előtte és utána is megmutatom őket.
☯ Elkezdtem nézni egy animét, csak 12 részes, és egy hét alatt nem bírtam befejezni, pedig még tetszik is. (Igaz már csak 2 rész van hátra, azon gondolkoztam, hogy az animékből is csinálhatnék egy olyan "rovatot", mint a hónap végi könyves, csak az a baj, hogy ilyen tempóban 2-t nem nézek végig a hónap végéig...)
☯ Szombaton elmaradt suliba a második blokkunk, úgyhogy hálisten kivételesen csak 1-ig voltunk.
☯ Így utána tudtam találkozni Tündével, már több, mint fél éve nem láttam. Először elmentünk a Sparba venni Smiley palacsintát, aztán fel akartunk sétálni a hegyre, de még a lépcsőkig se jutottunk el, már kiköptük a tüdőnket, úgyhogy inkább visszafordultunk és elmentünk a plázába.
☯ Ott szerintem a megnyitó óta nem látttam még ennyi embert, amennyien tegnap voltak, úgyhogy hátul a mozinál ültünk le, és beszélgettünk több, mint egy órát, majd elmentünk szétnézni a boltokba.
☯ A New Yorkerbe azt hiszem borzalmasan jó vételt csináltam, azt a kabátot amit már régebben kinéztem magamnak, 18ezer helyett 2990-ért vettem meg, valamint egy 5ezres kardigánt 1790-ért, + egy felsőt aminek az eredeti árát nem tudtam megnézni, de az is szintén csak 1790 volt.
☯ Utána még egy kicsit nézelődtünk a többi boltba is, de azokba már nem találtam semmit, viszont pont időben végeztünk, mert akkor ért be Áron vonata.
☯ Így ketten lejöttünk hozzám, és még nálunk is elmentünk este sétálni, imádok ebbe a faluba esténként kint lenni, annyira nosztalgikus.
☯ Reggel ebédre csináltunk gyros-t, majd egész délután folytattuk a Vikingeket, addig amíg el nem aludtunk. Most is majd vagy folytatjuk tovább, vagy megnézzük a Hotel Transylvania 2-t. (Nem vagyok oda a mesékért, de ezt imádom)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe