Sweet 21

szeptember 17, 2015

Vasárnap volt a 21. születésnapom. Sose szerettem ezeket a nagy felhajtásokat meg bulikat, úgyhogy idén is, mint legtöbbször, csak szűk családi körben ünnepeltünk. 

Áronnal kimentünk papáékhoz megebédelni, aztán a torta után a másik papám elvitt minket kirándulni a Csókakői várhoz, ami nagyon szép volt, csak nem igazán vagyok a megfelelő kondiban ilyenekhez, aztán ha már arra jártunk benéztünk vele a bodajki búcsúba, ami már inkább csak valami piac, úgyhogy nem nagyon kötött le minket, de legalább addig is sétáltunk még. 

Itthon pedig este Áronnal megnéztük a Vakációt. Azt leszámítva, hogy voltak benne elég alpári részek, szerintem nem volt rossz, legalábbis ilyen semmilyen kis esti vígjátéknak jó volt.

Tegnap pedig egyébként a blog is 1 éves lett. Ez a szeptember ilyen szülinapos hónap, a régi blogomnak is most lenne a 6. szülinapja, eredetileg 28-án, de az első bejegyzést csak 30-án sikerült közzétennem. (aztán még Ernőnek [keresztapum], apának, Ricsinek [unokatesóm], és a papáék házassági évfordulója, huhh)

Igazából kicsit szomorú vagyok, mert csak egy szeletet sikerült belőle ennem, pedig finom gesztenyés volt.

You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe