Back to school - day 0

szeptember 15, 2015

Holnap jó sok idő elteltével Áronnal nekünk is megkezdődik a suli. Igazából reménykedtem benne, hogy ezen a héten még nem lesz, eszembe se jutott, hogy majd vasárnap este 8kor küldik ki az órarendet a következő hétre. Viszont igazából azt elnézve így láthatatlanba még, nincs olyan túl sok okunk panaszkodni.


Jelenleg úgy néz ki, hogy 4 féle óránk van heti 3 napos bontásban, ami kifejezetten jól hangzik. Mivel most estire fogunk járni így csak délután 5-re kell mennünk, ez alól mondjuk pont a holnap kivétel, mert negyed5-től lesz egy első osztályfőnöki óra, de plusz jó hír, hogy ugyan az lesz az osztályfőnök aki tavaly és tavaly előtt is volt amikor még csak grafikusnak tanultunk és őt nagyon kedvelem, az egyik legjobb tanár szerintem. De visszatérve a "beosztásunkra" szerdán, pénteken és szombaton kell mennünk, hétköznap ahogy említettem 17:00-től 20:15-ig, hétvégén pedig 8:45-től 16:15-ig, ez az egy aminél kicsit görbül a szám, mert pénteken mire hazaérek este 10 körül lesz, és másnap már reggel újra menni nem lesz kellemes.

Maguk az órák így csak névről olvasva érdekesen hangzanak
  • Sajtótörténet, sajtójog, a helyesírás
  • Kreatív tipográfiai gyakorlatok
  • Helyesírás ellenörző programok
  • Dokumentumok kezelése, speciális (?) (tovább nem fért bele abba a kis négyzetbe, úgyhogy ez nem tudom mi lehet)
Valamint az E-naplót nézegetve év közbe pár ki fog esni és a helyükre ilyenek fognak jönni:
  •  Szöveg ellenőrzés, kézirat ellenőrzés
  • Illusztrációk szövegkörnyezetben
  • Idegennyelvű szövegek javítása
Arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy a tavalyi évfolyamunkról maradtak-e még itt rajtunk kívül, mert egyenlőre csak kettőnkről tudok, ráadásul ez az "Estis" megnevezés a Vampire Knight miatt annyira tetszik, már látom is magam abban a fehér egyenruhában ahogy alkonyatkor sétálok be a suliba. Bárcsakbárcsakbárcsak.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Haha. :D Én is estibe járok, de nincs egyenruha... :( Pedig Yuukié eléggé elnyerte a tetszésemet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, kár :c Olyan jó lenne ha legalább csak egy napra bevezetnék és kipróbálhatnánk :D

      Törlés

Subscribe