my desktop ♥

szeptember 06, 2015

Pár nappal ezelőtt végre erőt vettem magamon és nekiálltam elpakolgatni a dolgaimat az asztalról, aztán ha már amúgy is így belejöttem gondoltam átalakítom hasonlóra mint amilyen az előző lapitopimon volt. A végeredmény szerintem magáért beszél, egyszerűen imádom.

Ilyen lett magába, plusz a winamp, amiről egyébként teljesen azt hittem, hogy megszűnt, mintha 9gagon anno láttam volna olyan posztokat ahol síratják, de lehet, hogy csak félre értelmeztem valamit, mindenesetre örülök neki, hogy így évekkel később újra egymásra találtunk, bár meg kell hagyni borzasztó nehezen bukkantam rá a megfelelő skinre, a háttéren lévő óráról nem is beszélve, de azt hiszem teljes mértékben megérte a több órás keresgélés.




Még mindig az asztalnál maradva, újfent letöltöttem a RocketDock-ot is, pedig eredetileg nem terveztem, de kipakolva valami rettentő bénán mutattak a hátteren, arról nem is beszélve, hogy a skype azzal a kék színével mennyire kirítt a többi közül, de valamiért nem engedte lecserélni az ikont csak miután bepakoltam ide, viszont ez az új színe nagyon tetszik. Külön favorit még az új Mozillás ikon, valamint a League of Legends-es is, bár eredetileg nem Lux-ot terveztem oda rakni, de amíg magán az asztalon volt addig csak .ico-s fájlokra tudtam leváltani, és a 20. oldalon találtam végre ico-t. A RocketDock-ba már átválthattam volna png-s képre is, de már nem volt kedvem többet letölteni, meg Luxot is szeretem. (Sorjában a könnyebb áttekinthetőségért: Skype, Mozilla, Imvu, League of Legends, TeamSpeak, Wakan, Sajátgép, E-napló, Photoscape [bár ez nem is tudom minek van itt, hisz' a Photoshoppot meg a többieket se itt tárolom] és végül maga a RocketDock beállító menüje, valamint jobb sarokban lent egy lomtár)


A mappáimat is átvarriáltam kicsit. A másik laptopomon is kb ugyan ezek voltak letöltve, olyan nosztalgikus, igaz, még fél éve se volt.


A Mozilla meg talán egy kicsit túl habos-babosra is sikerült. Előző laptopomon is japánul voltak kipakolgatva a cuccok és nagyon tetszett úgy, úgyhogy itt is mindenképp így szerettem volna megcsinálni. Próbáltam valahogy kategóriánként szétválasztani a dolgokat, blogos dolgok, leggyakrabban látogatot oldalak, játékok, stb. (Közben pedig észrevettem, hogy a 9gag hiányzik, de azóta már azt is pótoltam)

Szerintem teljes megérte azt a durván fél estét ami rááldoztam. Egyébként a Mozillás skinen kívül minden Deviantartól van.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe