2.48

november 26, 2017


 Hétfőn megint takarítottam, elraktam meg kipróbáltam mindent amik mostanában érkeztek, amúgy semmit se csinálok a szobámba csak gépezek meg alszok, és nem tudom ki csinál nonstop ekkora kuplerájt, de nem én az biztos.
 Kedden a szerdai infó vizsgára akartam készülni, letöltögettem a tananyagokat, de nem tudtam őket megcsinálni, mert se normális wordom, se normális excelem nincs, ráadásul akkora fájlok voltak, hogy folyamatosan le is fagyott tőle minden, úgyhogy a gyakorlást sztornóztam, végül is faktos voltam általánosba, meg gimibe is plusz órás úgyhogy annyira azért nem izgultam miatta.
 Szóval szerdán 9:45-re mentem megírni, és összvissz ketten voltunk az osztályunkból. A wordot szerintem elég jól megcsináltam, az excelbe volt kettő ami nem sikerült teljesen pontosan, de mindent összevetve remélem azért 10 pontnál nagyon nem fogok többet veszteni, utána jöttek értem apáék és megint mentünk ügyeket intézni, de ismét sikertelenül, aztán elmentünk a Tescoba ahol szó szerint a fél délutánt elcsesztük. Mire hazaértünk már kopogott a szemünk az éhségtől, és semmi nem volt náluk otthon ami belefért volna a diétámba, úgyhogy csináltunk egy szolid 14 tojásos rántottát. Még megvártam amíg félöcsi hazajön az oviból, játszottunk egy kicsit, aztán apa hazahozott este.
 Csütörtökön megint beadandót csináltam, informatikára kellett egy pár diából álló ppt-t összehoznunk, nem is tudom már mikor foglalkoztam utoljára ezzel a programmal úgyhogy igazán nosztalgikus volt szórakozni az áttünési meg mindenféle effektekkel, csak azt tartott kb fél évig kitalálnom, hogy mi a fenéről csináljak, de a nosztalgiánál maradva visszanyúltam a régi jól bevált témákhoz, így egy régi kedvenc együtteses The Gazette bemutatót dobtam össze. Kis egyszerű lett, de minden benne van elvileg aminek kell, úgyhogy remélem erre is kapok valami jó %-ot.
 Pénteken megint a nyakammal szerencsétlenkedtem, úgyhogy nem volt nagyon semmi érdekes.
 Szombaton pedig ismét suli volt, most csak 8-tól 1-ig, ráadásul egy szem óra, vállalati gazdaságtan, ilyenünk még csak egyszer volt, de a nagy előadóban tartják, sokan vagyunk, elég lightos volt, csak hallgattuk ahogy beszél a tanár és néztünk ki a fejünkből, most is nagyjából erre számítottam, úgyhogy még kávét se vittem magammal, de most ezerszer fárasztóbb volt, ráadásul olyanokat számoltunk, hogy még jelentkezni se tudtam, hogy nem értem, mert azt se tudtam, hogy mit nem értek. Szerencsére azért hamar elment ez a pár óra, és utána egyből találkoztam is Tündével. Elmentünk a plázába szétnézni kicsit, meg beszélgettünk sokat és úgy általánosságban hoztuk a formánkat annak ellenére, hogy amúgy már ha jól emlékszem több, mint egy éve nem találkoztunk így hosszabb időre. Miután kinézelődtük meg beszélgettük magunkat papáékkal elmentem az Obiba, mert idén feltett szándékom kidekorálni kívül-belül jó alaposan a házat, és találtam is nagyon klassz dolgokat a kertbe, majd ha minden igaz hétfőn be is szerzünk közülök párat.
 Ma pedig keresztapum volt itt, hogy segítsen a vállalati gazdaságtan házimban, egy cégről kell írnunk, ő pedig saját vállalkozást vezet, úgyhogy jobb emberhez szerintem nem is nagyon fordulhattam volna, miután elment pedig megírtam mégegy beadandót, kommunikációra, életrajzot és motivációs levelet, az utóbbi nagyon mókás lett, de nekem borzasztóan tetszik, remélem a tanárnőnek is fog, és nem kell majd újat írnom, egyébként ez lett belőle:
Tisztelt Képzeletbeliország Királya!
Szeretnék jelentkezni a galambpostán meghirdetett Hercegnői állásra. Kiválóan értek az állatok nyelvén, szeretek énekelni a zuhany alatt, kedvenc állatom pedig az unikornis. Kislánykorom óta erről ábrándozom, rengeteg Disney mesét ismerek, úgyhogy úgy gondolom, hogy megfelelő lennék a pozícióra. Jól bírom a magas tornyokat és eseteim a jóképű hercegek. Az állással kapcsolatban nagyon elszánt vagyok, nem csalódna ha engem választana!

Előre is köszönöm idejét amit levelem elolvasására fordított, várom mihamarabbi válaszát!
Szerintem király, én felvenném magam.
 A heti zene pedig azért lett Anti Fittnes Club, mert tök véletlenül olvastam, hogy ma van 10 éve, hogy kijött az első videóklippjük, és bár én sose voltam hatalmas rajongújuk, meg eleve nem szeret(t)em a magyar zenét - viszont annál inkább ezt az egész emo dolgot - volt egyetlen egy számuk amit ismertem és kedveltem is, az pedig nem más mint amit ide tettem.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe