Mondocon 1

október 09, 2014

Éééééés igen, 7 év után újra sikerált eljutnom egy conra. Kedden múzeum után elmentünk megvenni a jegyet. Mázli, hogy Stefi jött velünk, mert szerintem még mindig valahol ott bolyonganánk. Emlékeztem, hogy el van dugva a Sakurazaka, de hogy ennyire, arra nem. Gyalog sétáltunk oda a várból, meg is beszéltük, hogy con után visszajövünk majd ide este, de túl szép lett volna ha meg ez is összejött volna. Amúgy egész héten ruha válságba voltam. Nem akartam full snasszul elmenni, de a maid-ot se akartam felvenni, mert egyedül nem akartam abba vonatozni, és a pikachus pulcsit is kilőttem úgyhogy végül így sikerült elmennem: (plusz bőrkabát és macskafül)

Kell egy egész alakos tükör... Valaki nem akar utószülinapi ajándékként meglepni vele? nem? senki?
Reggel a 7:41es vonattal mentem fel, ahol kishíján megbüntetett a kaller, mert belekevertem az érvényes bérletem a 8000 másik lejárt jegy közé, és még véletlenül se találtam meg, de cuki volt és azt mondta, majd akkor inkább visszajön később, de végül nem jött..., aztán megvártam Krumplit a Délibe és onnan mentünk eltévedni. Nem is mi lettünk volna amúgy ha nem megyünk el a francba. Egy csomó cosplayes leszállt a Pillangó utcánál, de mi természetesen kimentünk az Örsre ahonnan sokkal macerásabb eljutni a Hungexpóba. Krumpli 2× kérdezte meg, hogy szerintem merre kell menni, és az volt a vicces, hogy mindig pont az ellenkező irányba kellett mint amerre én mutattam. Végül pár útbaigazítás után elkezdtünk követni néhány ázsiait és sikeresen odataláltunk.
Először a konzolokhoz mentünk, mert igazából erősen gondolkoztam rajta, hogy benevezek Just Dance-re, de aztán meggondoltam magam, úgyhogy csak néztük őket, meg a Narutósokat, akartunk játszani, de elég sokan voltak úgyhogy egyenlőre tovább álltunk. 
És elkattintottam az egyetlen fotót ami készítettem a conon:


Aztán megnéztük, hogy milyen cuccokat lehet venni, de én inkább csak gyorsan átsétáltam a helyen, hogy még véletlenül se essek kísértésbe. Ez után elmentünk szerezni programfüzetet és úgy határoztunk, hogy őőő mivel béna vagyok és félrenéztem a napot, beülünk a World of tanks döntőjére. De ez uncsi volt, úgyhogy inkább visszamentünk a konzolokhoz és sikerült joy-t szereznünk, úgyhogy Narutóztunk. 4 menetet játszottunk, 2× kikaptam és 2× nyertem. Krumpli 2× nyert Orochimaruval én meg 2× Inoval, éééés Ino×Orochimaru-t nem játszottunk, pedig arra kíváncsi lettem volna. Amúgy tök gyorsan elrepült az idő és már egy óra volt, úgyhogy elmentünk megnézni a cosplayversenyt. De előtte még volt kb fél óránk úgyhogy leültünk a földre megkajálni és nézni az amv-kat. Cosplay után bolyongtunk kint egy kicsit aztán visszamentünk a MAR-ra meg az amv versenyre, ami közbe már majdnem együltömbe elaludtam a földön, Krumpli úgyszint, úgyhogy úgy döntöttünk, vagyis én úgy döntöttem, hogy maradok a Kockaasztalon és befoglalok egy széket és alszom. De ez nem jött össze, mert egyrészt tök érdekes témák voltak, másrészt meg eléggé felkaptam a fejem amikor bekonferálták, hogy a meglepetés vendég Puzsér Róbert... valahogy mindenkire számítottam csak rá nem. Közbe kicsit ott kellett hagynom Krumplit, mert be akartam bizonyítani magamnak, hogy egyedül is képes vagyok megtalálni a mosdót.. közbe sikeresen lefotóztak, meg összefutottam az egyik osztálytársammal úgyhogy vele beszélgettem kicsit, majd mentem vissza Krumplihoz. Miután vége lett ennek a kocka cuccnak visszamentünk a konzolokhoz hátha tudunk még Narutózni, de nem jött össze, de kaptam egy free hug-ot, és rávettem Krumplit, hogy vegye fel a macskafüleim. Ez után néztünk parapara-t, de csak egy olyan volt amit ismertem, de azt nem bírtam ki kalimpálás nélkül. Éééés aztán következett Haruka. Olyan kis aranyos volt, meg beszélt magyarul, meg waaa... Olyan szívesen maradtam volna még ott a koncert után, de így is éppen hogy elértem a 22:20as vonatot, és azon is imádkoztam, hogy ne aludjak el, különben elmentem volna vele a francba, és még a telefonom is lemerült, és senki számát nem is tudom fejből... Szóval szép lett volna, de sikerült ébren maradnom. Öröm volt bezuhanni az ágyba, de amúgy nagyon jó con volt attól függetlenül, hogy kb senkivel se futottunk össze. Legközelebb még több mindenkit elrángatunk magunkkal... muhahahahah.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe