2.19

május 07, 2017


☯ Hétfőn voltam apáékkal Győrbe állatkertbe, kiválasztották a legjobb alkalmat, mert hagyján, hogy május 1 volt, még valami családi nap is, úgyhogy borzalmasan sokan voltak. Csináltattunk közös fényképet, aztán kb 10 perc alatt elhagytuk Ágit és a félöcsit, így apával ketten bolyongtunk jobbra-balra, etettem tapírt és tevét, de így ezeket leszámítva nem mondanám, hogy olyan sok mindent láttam, mert leginkább őket kerestük. Miután meglettek se lettünk előrébb, mert félöcsi nonstop rohangált, nem érdekelte egyik állat se, úgyhogy arra jutottunk, hogy inkább menjünk haza, de visszafele legalább még megálltunk a kedvenc helyünkön gyrost enni, ami elég jó kárpótlás volt.


☯ Kedden voltam kozmetikusnál életemben először. Kicsit rendbe tetette a szemöldököm, azt hittem jobban fájni fog, de sokkal rosszabb ha magamnak csinálom (meg az eredmény is) egyedül csak az a baromi fényes lámpa zavart, de egyébként annyira jó lett, nem is gondoltam volna, hogy ekkora igazításra volt szüksége, aztán meg kerestünk sminkeket meg hajakat a "nagy napra". Verával sajnos az előbbi terén nem igazán egyezik az ízlésünk, nekem tetszenek a kicsit "messy" hajak, szerintem sokkal csinosabb, mint az ami olyan szorosra van húzva, meg annyi benne a hajlakk, hogy meg se mozdul egész nap, így volt egy elég érdekes párbeszédünk:
- Nekem az nagyon tetszik *rámutat*
- Az? Ilyenje volt a bordélyokban a sok prostituáltnak, amikor már szétesőben volt a sok munka után. *keres egy képet valami régi western bordélylányről* Látod, így nézett ki egy örömlány akkoriban.
- Látom, de milyen jó haja volt!
- ...
☯ Szerdán last minute átnéztem pár magyar webshoppot, de még mindig nincs ruhám, és egyre jobban kezdtem kétségbe esni, hogy nem is lesz. Feketékbe találtam elég jókat, de az meg nem illik esküvőre, ahogy a fehér és a piros sem, meg a fejem is fájt eléggé megint, úgyhogy ez egy említésre se méltó nap volt igazából.
☯ Csütörtökön amikor felkeltem nem fájt, aztán arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy elmúlt, erre megint elkezdett... szóval gondoltam majd csak fekszek, de hívott a Vera, hogy menjek át, csinál nekem valami sósat, mert az elvileg jó rá, aztán kipróbálunk még egy sminket és egy hajat. Tojásrántottát ettünk, és tényleg elmúlt, a hajam is szép lett, bár a hossza még nincs meg hozzá, hogy igazán jól álljon, valamint ez a smink is jobban passzolt hozzám, de még ez se volt az igazi, úgyhogy ezekkel még minimum egy körünk biztosan lesz, aztán hazafutottam átöltözni, és vissza hozzájuk, mert délután mentünk újra koszorúslány ruha próbára, most nem a Vera jött még velünk pluszba, hanem a leendő vőlegény. A ruha pedig már teljesen ránk van szabva, csak a hossza maradt hátra, így még jövőhéten is fel kell mennünk, de akkor már végre tényleg el is hozhatjuk. Este mikor hazaértem pedig megmentettem egy cserebogarat, tudom, hogy baromi kártékonyak, meg minden, de ott feküdt hanyatt és kapálódzott szegény a teraszunkon, felemeltem a cipőmmel, de aztán nem akart róla leszállni, valahogy sikerült, de megint felborult és ezt még vagy 10× aztán mire sikerült volna elrepülnie jött Cassie és elkapta, úgyhogy kb 3× szedtem ki a szájából, majd szerencsétlen még vagy 5× nekirepült a falnak és újra felborult, mondom ilyen a világon nincs, végül sikerült úgy magára hagynom, hogy fent volt az ablakon, gyorsan bejöttem, lekapcsoltam a kinti villanyt hátha az zavarta, szóval megtettem amit tudtam, remélem még életben van.
☯ Pénteken újra volt időm normálisan leülni törizni, most már csak így random nézegetek át dolgokat, és őszintén szólva kezdek eléggé izgulni, hogy csak tényleg rosszabbat ne írjak, mint anno, aztán igazából majd leginkább a szóbelin szeretnék brillírozni szépen szerepelni (höhö).
☯ Szombaton összefutottunk Ichivel, nála volt az egyik töri atlaszom, aztán papával valami csoda folytán találtunk ruhát a plázába, ráadásul nem is akármilyet, ez az egyetlen egy volt belőle és pont a méretem, már most nagyon imádom.
☯ Ma pedig megint itthon voltam, de már nem bírtam törizni, úgyhogy inkább imvuztam, még jövőhéten abba a két napba megpróbálok, de már nagyon úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz.
☯ És most kivetelesen nem kell azon agyalnom, hogy mi legyen a heti zene, mert most épp ellenkezőleg a bőség zavarában vagyok, szóval legyen mondjuk ez.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe