Ebay 1.0

augusztus 19, 2015

Kicsit csalok, mert igazából nem Ebay 1.0-nál tartok, mert már régebben is rengeteg dolgot rendeltem innen, csak azokról még a másik blogomba írtam, itt meg még egy darab ebayes bejegyzés nem volt, szóval essünk neki.

Mostanában cipőn kívül nagyon ruhát nem szeretek rendelni úgyhogy hálistennek a nagyobb tételektől már védve van a számlám, de a kissebb apróságokról egyszerűen még mindig képtelen vagyok lemondani. Bár itt is megfogadtam, hogy 400 ft-nál semmi sem lehet drágább. (Igaz akadt egy kivétel)

Idáig mindig akkor blogoltam a dolgokról amikor megrendeltem őket, de úgy döntöttem, hogy most áttérek arra, hogy akkor írok amikor már megjöttek, így legalább már véleményt is tudok formálni.


Mindig nagyon tetszettek az ilyen "szatyrok" nekem eddig sose volt, mert fogalmam sincs róla, hogy hol lehet ilyeneket beszerezni a neten kívül, aztán amikor még úgy volt, hogy könyvtárba fogok járni, kitaláltam, hogy mindenképpen szükségem lesz egy ilyenre, mert ebbe kényelmesen lehet cipelni 2-3-4 db könyvet, végül egyenlőre ez a könyvtáras tervem meghiúsult, de ezt a táskát azóta is imádom. Kicsivel több, mint 2000 forint volt, de nagyon jó minőség, és bár a képen annyira nem úgy tűnik, de elég nagy, 39×40 cm.

Szemüvegtörlő. 200 forintért 10 darabot kaptam, nem csúcsszuper minőség, de arra amire való teljesen korrektül használható, most amióta hordom a szemüvegemet legalább minden táskámba bőven jut egy kendő.

Hát ez annyira nem érte meg, mert pont valamelyik nap néztem, hogy pl az Auchanba is nagyon pofásakat lehet kapni kétszáz akárhány forintért, és A/4-esek, ezek pedig csak A/5-sek, viszont annyira szépek és jó minőségű kemény papírból(?) vannak, hogy attól függetlenül nem bánom. 3 darabot rendeltem, random küldték, és végül a legutolsóból kaptam 3-at, aminek örülök mert amúgy is az tetszik a legjobban.

Ezt Theonak rendeltem, itt a boltokba olyan drágák még a leggagyibb játékok is, mondjuk ez se a macska szórakoztatóipar fénypontja, de elég jól elszórakozunk vele együtt, úgyhogy úgy gondolom, hogy ez is jó vétel volt.

Tolltartó. Még mindig tart a tolltartó fétisem, nem is tudom mihez fogok kezdeni ha már nem fogok suliba járni és nem lesz szükségem nagyon ilyenekre. Egyébként ezt már egyszer Aliexpressről is megrendeltem, de az a csomag nem érkezett meg, és ott random küldték volna ki valamelyiket, most viszont választhattam és a középső kék mellett tettem le a voksomat, de igazából mind nagyon aranyosak.

Amikor ezt megtaláltam kis híján kiugrottam a bőrőmből. Tudniillik nekem világéletemben mindig olyan telefonjaim voltak amikre egyszerűen képtelenség volt egy sima szilikon tokon kívül mást kapni, pedig mindig vágytam valami 'érdekesebbre'. 2 éve még a Huawei-emhez találtam egy aranyos rózsaszín macis tokot, de sajnos az se nagyon passzolt rá annak ellenére, hogy elvileg arra való volt, úgyhogy elég hamar elbúcsuztunk egymástól, és most itt van ez, ami nem más mint egy szilikon 'karkötő' amit kb akármelyik telefonra rá lehet húzni, nekem perpill Windows phone-om van, bár meg nem mondom, hogy melyik modell, de tökéletesen passzol rá, olyan boldog vagyok. Egyébként ezt is random küldték és a kéket kaptam.

Ezt elég randomnak és indokolatlannak érzem, de mivel ez is attól az eladótól jött akitől az összes többi, úgy gondoltam, hogy plusz egy marhaság már nem oszt nem szoroz, szóval megrendeltem a barnát. A legnagyobb méretet kértem, de olyan bumszli nagy távirányítóm van, hogy még így se tudom bekapcsolni, amiért kicsit szomorú vagyok, de még sosem volt ilyen aranyos a távkapcsolóm.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe