aliexpress 3.0

január 06, 2015

Mivel az elmúlt héten kb minden nap kaptam egy mailt az oldaltól, hogy rengeteg minden kerül kevesebbe a wishlistemről, úgy döntöttem nem halogatom tovább a dolgot, és a maradék karácsonyra kapott pénzemből megveszek még pár dolgot.

Az az egy kikötésem volt csak, hogy semmi nem lehet 8$-nál drágább, és egy felső kivételével sikerült is tartanom magam hozzá, bár az is csak pár centtel kerül többe, úgyhogy most büszke vagyok magamra.


Ékszerek
Igazából nem nagyon vagyok oda ezek közül egyikért sem, bár nem ez a megfelelő kiejezés ami teljesen hülyén hangzik, mert akkor mégis minek rendeltem meg, merül fel mindenkiben jogosan aaaa kérdés. Lustasági és feledékenységi okokból jobban preferálom azokat a kiegészítőket amiket egyszer felveszek, aztán abban fürdök, meg alszom, és miegyéb, de most, hogy például elegánsan fel szerettem volna öltözni karácsonykor, rájöttem, hogy teljesen hiányoznak a csinosabb ékszerek a repertoáromból, úgyhogy most ezzel a pár darabbal próbálom meg bepótolni a lemaradásom.

Karkötő 1
Egyszer már rendeltem egy ehhez hasonlót ebayről, talán 2 éve nyáron, de az valamilyen számomra ismeretlen okból sose érkezett meg. Nem csináltam belőle ügyet, mert kb 100 ft volt, de most megpróbálkozom ezzel, remélem őt meg fogom kapni.

Karkötő 2
Ebből is a fehéret választottam, ami valószínűleg nagyon hamar össze fog koszolódni, ha esetleg minden nap akarnám hordani, de -csak úgy mint a fentebb említettet- hihetetlenül retardált színekben lehet kapni, legalábbis annál az eladónál ahol én néztem. Szívem szerint barnát rendeltem volna mindkettőből, de olyan nem volt, csak retina kiverő rózsaszín, kék és narancssárga, így aztán a fehér tűnt a legjobb választásnak.

Karkötő 3
Ez olyan felkarra való karkötő, mindig is felakartam próbálni egy ilyet, kíváncsi vagyok egyébként, hogy milyen "lógóval" fogják küldeni, mert a leírásban ezzel a "hegyes" cuccal ábrázolták, viszont ott fent a kis képnél keresztek lógnak róla. Nekem igazából mindegy, de talán a szívem mélyén jobban örülnék annak ami ezen a képen van.

Nyaklánc 1
Világéletemben nyakörv párti voltam, nem igazán szeretem a lógós nyakláncokat, régen mindig mindennel beléjük akadtam, meg nem is nagyon hordtam olyan ruhákat amikkel összepasszoltak volna, viszont most idejét éreztem kipróbálni, hogy ennyi idősen is vajon még ilyen szerencsétlen vagyok-e. Amúgy annyi féle gyönyörű medálból lehetett választani, rengeteg után fáj a szívem, de végül ez mellett döntöttem, főleg a színei miatt, mert szinte mindenhez megy, de a minta is nagyon mókás rajta.

Nyaklánc 2
Még nyáron csináltam imvun az avataromnak egy outitet amihez álomfogós nyakláncot vettem neki, és annyira megtetszett, hogy mindenképpen szerettem volna egyet magamnak is. Bár nagyon nehéz volt jót találni, mert ami szép, az nagyon drága, legalábbis egy nyaklánchoz képest, úgyhogy végül ennél maradtam, még ő volt az arany középút, bár ezzel aztán tuti mindenbe bele fogok akadni.

Ruha
Felső 1
Hát erről sajnos nem volt fent jobb kép, de annyira szépnek tűnik, remélem élőben is ilyen lesz.

Felső 2
Innen az első, és ez volt a kakukktojás, ami kicsivel több, mint 8$-ba került, de annyira tetszik, attól eltekintve, hogy van benne azért fekete, és nekem meg elvileg herótom van tőle.

Ma voltam a postán és átvettem 2 táskát amit még múltkor rendeltem, annyira szépek, remélem tartósak is lesznek, viszont a postás most ilyen blokk szerűségen dobta be a postaládába az értesítőt, így a pénztárcomból kiszedve majdnem volt szerencsém a nő kezébe nyomni a múltheti dm-s blokkomat.

És egy kis off, de mivel úgyis rendelésekről írogatok most, bepasszírozom őket még ide. Tegnap nem tudom, hogyan de rátaláltam erre a "könyvre":

"Szoktál azon gondolkodni, hogyan jutottál el oda, ahol most vagy? Az Évről évre segítségével megörökítheted, mi jár a fejedben nap mint nap, öt éven keresztül. Lapozz a mai dátumhoz, és válaszolj a kérdésre! Folytasd naponta, és ha körbeérsz, kezdd újra! Minden évben újra találkozol ugyanazzal a kérdéssel, és látni fogod, mennyire megváltozott (vagy mennyire nem változott) a válaszod. A kérdések néha elgondolkodtatóak (Milyen ember akarsz lenni?), esetleg furcsák (Van rajtad zokni?), de mindig izgalmasak (Ha a mai nap állat lenne, milyen állat lenne?). Ez a klasszikus külsejű, de különleges napló jó útitársad lesz, ha már többször is belekezdtél a naplóírásba, de mindig abbamaradt, ha az életed most lép új szakaszba, és szeretnél igazán egyedi emlékkönyvet készíteni a következő öt évedről, vagy ha van kedved kipróbálni egy olyan játékot, amely során évről évre jobban megismered önmagad."

Annyira jól hangzik, imádok ilyeneket írogatni, meg mindent visszanézegetni, ezért a biztonság kedvéért gyorsan meg is rendeltem, aztán, hogy olcsóbban jöjjek ki a postával, meg amúgy is szerettem volna valami olvasnivalót, megrendeltem még ezt a könyvet:

 "Jason tökéletes. A zárkózott, maximalista Macy is az akar lenni, ezért jár a fiúval. De létezik-e tökéletes ember, és egyáltalán jó-e hibátlannak lenni? Macy sokáig úgy érzi, a válasz igen. Ezen a nyáron azonban megismerkedik egy egyáltalán nem tökéletes csapattal: a Wish partiszerviz fiatal munkatársaival. Ez a barátság és az új szerelem a büntetett előéletű, de jóravaló és művészi hajlammal megáldott Wesszel felszabadítja, boldogabbá teszi, s átértékelteti a lánnyal egész addigi életét, kapcsolatát „tökéletes" édesanyjával. Végre elkezdheti feldolgozni imádott apja halálát is, amiért alaptalanul felelősnek érzi magát."

Mostanában nagyon sokszor szembe jött velem a legkülönbözőbb helyeken, és szinte csak jó véleményeket hallottam róla, úgyhogy miért ne.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe